![]() |
da...shi persoana care anuntza ar fi bine sa fie cat de cat in lumea automobilelor...ca la arad a confundat reno cu ford...shi tot felu de chestii dinastea....iar acum 2 ani la timishoara cel care era acolo..tot aiurea a vorbit.
|
mda.. ar fi un lucru bun daca s'ar imbunatati sonorizarea, astfel incat sa stie toata lumea cine,ce si cum :wink:
|
Sebastiane fa te rog ceva in sensul acesta! Pentru a oferi un spectacol cat mai mare!
|
avand in vedere temperaturile extrem de mari care se anunta pe sambata, neaparat o organizare si pentru a avea de unde procura un suc, si mai ales asta sa fie RECE :)
Data trecuta deabia daca am gasit sucuri la comerciantii de langa pista si mai ales asta era foarte cald, imposibil de baut. |
prima impresie despre organizare: :lol: :lol: :lol: :lol: de toata jena.
noroc ca au fost ceva masini tari care au mai facut spectacol, ah da si motoarele, ca in rest :no: |
Am fost la cursa, am vazut, a fost de ***. Nu au avut fotocelule, nici nu stiai cine a castigat, startul il dadea o persoana, nu aveau semafor, nimic... pista era prastie. Taxa de participare de 500000 e ridicol de mare pentru ce primesti in schimb. Cei care nu ati venit, nu ati pierdut absolut nimic :roll:
|
'' un sfert de bara de masina ''
diferentierea foarte exacta a lui sebastian :) |
Muzica... nasoala... pe langa asta, foare tare ca volum... cand s-au dat Subaru din TM cu cel de AG... nici nu s-au auzit! Nu am mers sa ascult muzica si sa vad masinile doar trecand... Erau masini sportive... cu evacuare diferita, care de fel erau frumos de auzit... asta e...
|
Si-a batut joc de noi cel care punea muzica acolo!!! era prea tare, mult prea tare si genu.... de toata jena... chiar asa?!?!?! country?!?!
Tot legat de sonorizare... pe langa faptul ca oricum nu stiam ce masini ruleaza pe pista (ma refer la capacitate, cp, etc...) microfonul ala nu a functionat chiar deloc. Macar castigatorul putea fi anuntat pentru fiecare liniuta in parte. De data asta zic ca organizarea = 0. Ca sa nu mai zic ce sec s-a terminat totul.............. dezamagitor. Cei care nu ati fost, sa nu va para rau, nu ati pierdut nimic. tip: noroc cu motocicletele alea care au mai facut spectacol si 3-4 masini mai bine facute. |
Socant :shock: de la \"calibrul\" si \"renumele\" Legal Racing NU ma asteptam la asa ceva :shock: ma bucur NESPUS de mult ca am avut probleme cu masina si n-am participat.... organizarea a fost la nivel de ilegala ad-hoc. habar n-am avut cand au fost liberele sau grupele .... organizarea a fost alcatuita din doua personaje, unu' dadea de zor din fotocelula , adica din maini , si altu' ii mâna pe participanti dupa cursa \"ai castigat bre, te dai inca o data\".
La final , respectivul ce dadea din maini s-a luat si s-a dus, si astfel participantii au PRESUPUS ca s-a terminat cursa :?: \"bah, s-a terminat??\"... \"habar n-am, hai acas\". Groaznic! Sper ca la urmatoarea etapa sa mai fie inca un om care sa numere pe degete timpii scosi la 400m 8) |
Re:
Quote:
|
pacat, am ramas profund dezamagit,
ne-au bagt muzica gen country de iti vajaiau urechile, nu puteai auzi cum suna motoarele participantilor, nu a existat un prezentator !! habar nu aveai ce se intampla pe pista, (se putea sa fie mai sec de asa ??) ce cautau cosurile de gunoi ampalsate pe partea de pista in care nu avea acces publicul ?? am foast chemati la ora 16 , si am fost tinuti in soare pana dupa ora 18 pana sa inceapa prima cursa, se putea mai rau de asa?? :cry: |
LOL daca s-a intamplat asa cum spuneti nu am cuvinte ... NO way :(
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning