![]() |
Re: Japoneze sau Europene?
europene (din pacate nu pot face o comparatie fiindca am avut doar europene insa pot sa zic ca sunt mai mult decat multumit de ele)
|
Quote:
:idea:;) |
Quote:
|
Quote:
|
poate ar trebui specificat in titlu ca e vorba de masini ...chestii de alea de femei de mers la mall si acasa de 50 de cai nu se considera masini ..aici nu i club de veverite si nici bar de negri:rolleyes2
|
si privind aceste aspecte .... mergem pe americane :D
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
nu ma .... trebuia cu logan daca retin bine ... da-mi ceva variante
|
Fiind nou pe forum am gasit foarte interesanta tema aceasta...CLAR ca am votat JAPONEZELE,doar pentru simplul fapt ca detin una...desi e mai veche,comparativ cu un bmw de varsta ei spun cu mana pe inima k imi place mai mult.Nu ma bag in performate pentru ca nu am o vasta experienta,dar ma lipsesc de falsa modestie.imi place,o am,o conduc,e ok!
parintii au un bmw...imi intrece nissan'ul...dar e cu 4 ani mai nou...so...se pune:rolleyes2 parerea mea...:D |
Quote:
|
un mnic nissan primera 1,6 16v din 1997....din pacate poze nu am,ca mi rusine sa le pun pe cele vechi.a fost mashina parintilor pana mi-am luat permisul,in martie,si mi-au daruit'o....la sfarsitul verii am vopsit'o...am dat jos brand'ul de pe ea...imi place aspectul clean...
erau 3 in baia mare modelul meu(una era hatchback).a mea,una gri a unei tipe cretze(am vazut-o prin oras) si hatchback'ul care e lovit...si cumparat apoi pe bani de nimic pt piese,la mine in curte8) sunt mandru de ea....Japan car's powerrrr!!! |
Apropo , subaru ala gri din oras care il conducea o tipa , ce model era? Cu numere de olanda sau nu mai stiu ....nu l'am mai vazut prin town
|
Quote:
|
Suna foarte bine, il stiu si eu dar a disparut, nu l-am mai vazut de vre-un an.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:44. |
- Copyright 2026 4Tuning