Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Japoneze sau Europene? (https://forum.4tuning.ro/439-baia/63194-japoneze-europene.html)

razvyrulz 22-11-08 21:46

Re: Japoneze sau Europene?

europene (din pacate nu pot face o comparatie fiindca am avut doar europene insa pot sa zic ca sunt mai mult decat multumit de ele)

FQ320 25-11-08 23:20

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 1880835)
europene (din pacate nu pot face o comparatie fiindca am avut doar europene insa pot sa zic ca sunt mai mult decat multumit de ele)

nu stiu ce europene ai condus dar, dupa semnatura nu ai condus ceva impresionant . Sa vezi cand o sa dai de ceva care sa sara de 200 cp atunci o sa poti sa iti dai o parere ce sa fie :Japoneze sau Europeme ?
:idea:;)

razvyrulz 26-11-08 00:16

Quote:

Originally Posted by FQ320 (Post 1886845)
nu stiu ce europene ai condus dar, dupa semnatura nu ai condus ceva impresionant . Sa vezi cand o sa dai de ceva care sa sara de 200 cp atunci o sa poti sa iti dai o parere ce sa fie :Japoneze sau Europeme ?
:idea:;)

Pai ... true ... dar atata timp cat nu am avut pe mana decat europene (nu musai cele din semnatura)... nu vad de ce ash alege japoneze :P, daca o sa conduc japoneze, o sa am si eu termen de comparatie, dar nu sunt convins ca as schimba votul.

Keisuke 26-11-08 12:27

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 1886909)
Pai ... true ... dar atata timp cat nu am avut pe mana decat europene (nu musai cele din semnatura)... nu vad de ce ash alege japoneze :P, daca o sa conduc japoneze, o sa am si eu termen de comparatie, dar nu sunt convins ca as schimba votul.

Stiu bmw-isti convinsi care au dat-o pe japoneze cat ai clipi ;), si nu orice, direct 4x4 :lol:

bogdan350cid 26-11-08 13:01

poate ar trebui specificat in titlu ca e vorba de masini ...chestii de alea de femei de mers la mall si acasa de 50 de cai nu se considera masini ..aici nu i club de veverite si nici bar de negri:rolleyes2

andreizr1 26-11-08 13:14

si privind aceste aspecte .... mergem pe americane :D

Keisuke 26-11-08 13:50

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andreizr1 (Post 1887531)
si privind aceste aspecte .... mergem pe americane :D

vezi ca tu ai pierdut un pariu omule, si trebuia sa iti faci un X mare peste tatuajul cu Corvetter ZR1 si sa iti faci unu cu Mitsubishi peste ..poate iti dau o idee ;)

andreizr1 26-11-08 14:51

nu ma .... trebuia cu logan daca retin bine ... da-mi ceva variante

2ddy 26-11-08 20:38

Fiind nou pe forum am gasit foarte interesanta tema aceasta...CLAR ca am votat JAPONEZELE,doar pentru simplul fapt ca detin una...desi e mai veche,comparativ cu un bmw de varsta ei spun cu mana pe inima k imi place mai mult.Nu ma bag in performate pentru ca nu am o vasta experienta,dar ma lipsesc de falsa modestie.imi place,o am,o conduc,e ok!

parintii au un bmw...imi intrece nissan'ul...dar e cu 4 ani mai nou...so...se pune:rolleyes2

parerea mea...:D

Keisuke 26-11-08 20:47

Quote:

Originally Posted by 2ddy (Post 1888405)
Fiind nou pe forum am gasit foarte interesanta tema aceasta...CLAR ca am votat JAPONEZELE,doar pentru simplul fapt ca detin una...desi e mai veche,comparativ cu un bmw de varsta ei spun cu mana pe inima k imi place mai mult.Nu ma bag in performate pentru ca nu am o vasta experienta,dar ma lipsesc de falsa modestie.imi place,o am,o conduc,e ok!

parintii au un bmw...imi intrece nissan'ul...dar e cu 4 ani mai nou...so...se pune:rolleyes2

parerea mea...:D

ce nissan e, si din ce an ?

2ddy 27-11-08 17:10

un mnic nissan primera 1,6 16v din 1997....din pacate poze nu am,ca mi rusine sa le pun pe cele vechi.a fost mashina parintilor pana mi-am luat permisul,in martie,si mi-au daruit'o....la sfarsitul verii am vopsit'o...am dat jos brand'ul de pe ea...imi place aspectul clean...

erau 3 in baia mare modelul meu(una era hatchback).a mea,una gri a unei tipe cretze(am vazut-o prin oras) si hatchback'ul care e lovit...si cumparat apoi pe bani de nimic pt piese,la mine in curte8)

sunt mandru de ea....Japan car's powerrrr!!!

IonutzMFF 27-11-08 18:30

Apropo , subaru ala gri din oras care il conducea o tipa , ce model era? Cu numere de olanda sau nu mai stiu ....nu l'am mai vazut prin town

VG30DETT 27-11-08 18:33

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1889976)
Apropo , subaru ala gri din oras care il conducea o tipa , ce model era? Cu numere de olanda sau nu mai stiu ....nu l'am mai vazut prin town

era cu nr de Olanda cred ca l-am mai vazut in oras imi placea mult.

Soche 27-11-08 19:06

Suna foarte bine, il stiu si eu dar a disparut, nu l-am mai vazut de vre-un an.

Keisuke 27-11-08 19:53

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1889976)

Subi GT 211 cai + evacuare si admisie... nimicea masini mult mai puternice ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:44.

- Copyright 2026 4Tuning