Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz-ul meu B 06 MPG (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/63094-matiz-meu-06-mpg.html)

Dr3adLorD 13-01-09 17:50

Re: Matiz-ul meu b-06-mpg

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 1978560)
Daca tot ai pus de unde iei arcurile, pune sa vedem de unde iei si amortizoarele sau macar da-mi un pm te rog :P Mor de nerabdare sa vad cum stau... ziceai ceva si de un kit xenon? Banuiesc ca o lasi mai moale cu cumparaturile pt "gandac" dupa amortizoare... te simti un pic ciudat cand intr-o masina relativ ieftina, bagi ceva bani...am dreptate? :D Dar daca ti se pune pata pe ea, asa e...

Nu pot sa zic ca ma simt ciudat pentru ca pasiunea e mare si eu cand am inceput sa investesc stiam ca nu o sa ii mai recuperez si poate dupa parerea multora sunt bani aruncati in zadar dar cei pasionati inteleg ca nu e asa.
Eu nu regret nici un leu care l-am bagat in masinutza si inca mai bag pentru ca nu am alte vicii ca sa zic asa (gen ruleta si alte alea). Singurul lucru in care investesc la varsta asta si inca multi ani de acuma incolo este pasiunea (masina) si imaginea proprie + distractie. cat despre amortizoare ai pm :-)

Dr3adLorD 14-01-09 16:48

2 Attachment(s)
In sfarsit au ajuns mult asteptatele arcuri.... :D

banzay 14-01-09 17:15

Am vazut pm :) Imi place cum gandesti si sa stii ca ai mare dreptate! Bafta in continuare cu bazdagania, si sper sa ajung sa ii fac alei mele macar jumate din ce ai facut tu. Saptamana asta vine un blaupunkt + telecomanda (schimb pe cel vechi, tot blaupunkt, dar cu cd nu sdcard) :P

iviTe 19-01-09 19:18

Re: Matiz-ul meu B-06-MPG

ce micute sunt arcurile :lol: sa le stapanesti fara probleme...:-P

B 79 D X R 19-01-09 20:33

Dar de ce ale tale sunt verzi si ale mele sunt rosii? Ai idee?

Dr3adLorD 19-01-09 21:27

Quote:

Originally Posted by B 79 D X R (Post 1994300)
Dar de ce ale tale sunt verzi si ale mele sunt rosii? Ai idee?

nu stiu . chiar nu stiu :o sunt tot Weitec?

KillerINC 19-01-09 23:47

nu am vrut sa iti raspuns pe "Masinile VOASTRE preparate de noi !" ca sa nu fiu offtopic

dar iti zic aici ... imi place ce ai facut cu matizul , si sfatul meu e sa ii iei si eleronul de SE pentru ca da foarte bine de matiz ...

mie mi-a placut masina asta de cand am vazut-o prima oara (am lucrat 3 ani in distributie si am avut cam 5 pe mana , dintre care unul de la 10 km) ...

sa ai bafta in continuare si fara incidente majore

Dr3adLorD 19-01-09 23:52

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1994837)
nu am vrut sa iti raspuns pe "Masinile VOASTRE preparate de noi !" ca sa nu fiu offtopic

dar iti zic aici ... imi place ce ai facut cu matizul , si sfatul meu e sa ii iei si eleronul de SE pentru ca da foarte bine de matiz ...

mie mi-a placut masina asta de cand am vazut-o prima oara (am lucrat 3 ani in distributie si am avut cam 5 pe mana , dintre care unul de la 10 km) ...

sa ai bafta in continuare si fara incidente majore

mersi pentru aprecieri. si eu sunt multumit de masinutza si sper ca intr-o saptamana sa achizitionez si eleron-ul

Dr3adLorD 24-01-09 16:50

1 Attachment(s)
a sosit si eleron-ul original pentru masinutza mai trebuie vopsit si montat:-):-)

KillerINC 24-01-09 17:41

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 2006702)
a sosit si eleron-ul original pentru masinutza mai trebuie vopsit si montat:-):-)

1. cat te-a costat eleronul ?

2. ai montat arcurile ?

Dr3adLorD 24-01-09 18:38

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 2006808)
1. cat te-a costat eleronul ?

2. ai montat arcurile ?

eleron-ul a fost 145 ron si arcurile le montez intr-o saptamana sau doua odata cu eleron-ul

andi_cimpean 24-01-09 18:40

pai hai repede baga eleronul la vopsit...si arata-ne poze cu buburuza.

mareo 25-01-09 07:35

Arata foarte frumos matizul.
Sunt curios cat o sa coboare dupa arcuriile sport.. asteptam poze!
Bafta.

Dr3adLorD 25-01-09 23:08

sapatamana asta sunt prins ca sunt in sesiune dar de la 1 februarie ma apuc de masinutza . o sa revin cu poze cat pot de repede:-)

banzay 26-01-09 19:16

Am auzit ca ti-a vandut baiatul eleronul :P Hai sa-l vedem pe masina :) Bafta la invatat apropo!

All times are GMT +2. The time now is 10:55.

- Copyright 2026 4Tuning