Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desene de mana foarte reusite, postare la comanda (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/6284-desene-mana-reusite-postare-comanda.html)

kickass 20-07-05 11:27

mai g_unit.. ce se mai aude cu masinea mea :roll:

pav[] 21-07-05 08:12

steph, chiar te-as ruga sa pui o poza in format bmp :D

Low_Ridah 21-07-05 12:23

Da ce e greu sa o faci jpg???? :lol:

pav[] 21-07-05 16:19

nu, dar isi pierde din calitate :D

steph 21-07-05 23:43

ba ne lesi ... ??? bag`o in photoshop si fa-o jpg si ochii nostrii de amatori nu o sa realizeze dif de calitate.

si matizu meuuuu ? :P

pav[] 22-07-05 08:49

da-l dreaq de matiz.. ia-ti tico :lol:

steph 22-07-05 09:09

stai tu cu dacia aia tunata mai bine.

soricelu 22-07-05 09:57

lumeee ... avetzi demonstratia ca nu eu is cel mai dus dp forum ...

pav[] 22-07-05 17:00

pai ce? am zis eu ca o dau ? Doamne fereste! doar n-o sa-mi iau matiz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ar fi penibil.. sa dai dacia, sa-ti iei matiz :lol:

g_unit 22-07-05 20:09

HAI pav[] ne lashi......LASANE CU asta cu penibil....man u eshti regele lor un pushk mea....ii intreci p totzi te umplii k prostul singur d ***....e vai mm...lasa-ne k mi se blegeshte numai cand ma gandesc la cum oi desena!:))

soricelu 22-07-05 22:03

ba pav[] ... da eshti penal rau ma ...

Edd 23-07-05 02:33

bai pav.... sincer nu ai nici un haz ejti cu totul dezaxat uita-te in jur e vorba de respekt si intelegere fara intepaturi si glume de prost gust.... e vorba de pasiune si nijte simple intreceri prieteneshti am urmarit acest topic cu interes ptr ca, chiar mi-a placut cum deseneaza \"pushtii\" ... nu ai nici macar tupeul sa o pui jpg. ajea low quality cum iese.... d ce ? ptr ca nu o ai !! demonstreaza ca nu e ashea daca chiar ai talent extrem ceea ce e imposibil ptr ca tot exista cineva care se sterge la fund cu lucrarile tale si poate sa isi bata joc de lucrarile tale... ejti absolut patetic nu demonstrezi decat ca ejti cea mai proasta prsoana..si cea mai ingamfata..inchidele gura la pujtii ashtia cu una din faimoasele tale lucrari...

pana la proba contrarie iti urez o mare **** in gura !! :wink:

Skillzu 23-07-05 11:41

cred k tre sa schimbe sant0s numele in OT...s amor yo...ovi nu vedetzi k pav n-are ce face...el se distreaza....just...faceti-o paia cu talk to the hand..the head don' listen.....ingorati total....

pav[] 23-07-05 16:20

ultimu' mi-a placut.. adica e cel mai realist :D macar el nu se suie in copac ca voi ca sa aiba de unde sa-mi sara in cap :D copilasi, eu chiar ma distrez pe aici.. si desi pot sa pun orice lucrare de-a mea pe forum, n-o sa va dau satisfactia asta.. o sa muriti prosti :roll: ma intreb pana cand o sa va mai agitati.. mie personal imi place sa rad.. continuati circul :lol:

blowwind 23-07-05 21:50

GRADINITZA....mai usor cu injuraturile...
CE`I AICI ?? NU VA UITATZI LA VOI ? PARCA VENITZI DE PE MAIDAN...CE NAIBA..NU NE PUTEM PURTA CIVILIZAT CHIAR DELOC ?? ASA DE TZARANI SUNTEM ? ..

P.S. GRADINITZA...(15ANI) VA ROG YO IESITZI DREAQ DE PE FORUM DACA NU STITZI SA VORBITZI!!!!

All times are GMT +2. The time now is 11:56.

- Copyright 2026 4Tuning