![]() |
Re: E46 - 330Ci / Cateva sfaturi
frate , numai ghinion ai avut cu masina asta:(
dar sti si tu :( traim in romania ... asigurarea plateste pentru geam si dvd nu ? |
Quote:
|
daca erau mexicani sigur nu isi dadeau seama ce e ala ipod :)))))))
serios acum , daca o sa aflii cine sunt sa nu`i lasi sa scape usor .... |
frate ce ai putut sa zici...cum dreaq sa-l fi lasat daca era ipod ala ? astia i-au si servetele din masina....
|
Quote:
|
cine`mi poate spune si mie ce dvd auto sa aleg?ash prefera sa imi spuneti din cei ce a`tzi mai avut pe masina...de care model a`tzi fost multumiti,oscilez intre 2 modele 1. http://www.************/store/produs/...6/AVH-P5900DVD si 2. http://www.carmag.ro/magazin-auto/au...-p5000dvd.html ,care ziceti ca e mai bun?preturile sunt apropiate...
daca stiti voi alte modele va rog sa`mi aratati si mie,nu conteaza pretzu,ms |
in orice caz e bine ca ai ales pioneer si iatil pe ala p5900 caci are touchscreen si mult mai multe functii ca p5000 si nu este asa de mare diferenta de pret intre ele:D
|
am si io o problema....astazi am schimbat bujiile....si surpriza...masina numai trage absolut deloc...deci delooooc...sta cel putin 2-3 secunde intarziere sa schimbe viteza....numai sunetu ce e de ea dar deloc nu vrea sa traga...se poate sa afecteze schimbarea bujiilor asta?sincer cand deschisai capota sa vad dc nu trage racordu de la filtru de aer era jumate pe afara...se poate sa fie atata de mare diferenta din cauza ca nu era racordu bine prins?atzi putea sa imi spuneti care ar fii cel mai bun filtru de aer care l`ash putea pune...?
|
pipercross viper....eu sunt multumit de el
|
simpaticule nimic nou la masina?
|
am vazut eu masina saptamana trecuta si era cam sifonata..........
|
am urmatoarea problema,pana mai acum cateva zile cand luam viraj dreapta si acceleram putin mai brusc pe undeva pe la 2500-3000 de turati se auzea sub volan un uruit puternic.care inceta cand luam inapoi de volan,astazi se auzea din ce in ce mai tare pana imi ramasa volanu blocat in mers,se ia foarte greu de volan si se aude un uruit puternic,stie cineva de la ce poate fi? am schimbat pompa de servo acum 4 luni de zile.nu a fost second,posibil sa fie uleiu din ea?ca o trebui schimbat?uleiu nu a fost luat special pentru ea...va rog ajutatima
|
Quote:
Cand ai schimbat pompa nu ai schimbat si uleiul?..... daca ai nevoie de ajutor da-mi un telefon. |
s`a rezolvat azi? sau tot asa face?
|
s`a rezolvat da,era o conducta,un fier de langa caseta de directie care lovea in ea de fiecare data cand luam de volan.s`a rezolvat problema,am scapat usor:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:46. |
- Copyright 2026 4Tuning