Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   Rallysprint Bucuresti (Prima etapa 2008) (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/62384-rallysprint-bucuresti-prima-etapa-2008-a.html)

ArCaDa 19-02-08 01:16

Re: Rallysprint Bucuresti (Prima etapa 2008)

pare rau ca nu am putu ajunge...:sad: mai ales pe frigu ala dar intervenise si altceva...poate data viitoare

lascarica 19-02-08 03:50

83 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by miliady (Post 1367971)
are cineva o poza cu clio williams pe 3 roti in action?

Vezi care dintre cele de mai jos te avantajeaza;)..dai tu un sharp,ceva eu n-am avut timp decat sa impart la ~27 numarul de pixeli...:)
Daniel isi poate alege( in URMATORUL post unde sunt exclusiv imagini din evolutia lui) din cele cu el pe care le vrea la 1600/1200 si i le voi aduce si lasa eu la patric, mario sau
dragos.

PS: dupa primele care au fost la cerere( clio) ,am continuat cu imaginile in ordinea normala:)...

PS2: mentionez ca imaginile chiar daca nu sunt tocmai reusite si aici au o dimensiune in cele mai multe cazuri absolut inutilizabila,imi apartin si si nu pot fi folosite in scopuri comerciale fara acordul meu scris.Multumesc pentru intelegere.

lascarica 19-02-08 04:49

23 Attachment(s)
Si cele cu "The Rocket" :) :

xtrim 19-02-08 06:48

hehe ....belea ......mai e un pic si incepe si in Brasov distractzia Brasov-PoianaBrasov-Rasnov >:) Rally>:) :D

Lucian 19-02-08 08:44

Felicitari Ono pt spectacol si clasament ! Tot respectul !

Fixius 19-02-08 08:48

frumoasa curasa.. o fost..pacat ca nu am ajuns si eu pe acolo, in schimb.. o fost si la noi in cluj...:P

la noi o fost... mai mult amatori.. dar o fost frumos..https://forum.4tuning.ro/37-cluj/64877-etapa-indemanare-cupa-indragostitilor-17-februarie-2008-a/page-4.html

mpa 19-02-08 10:13

Quote:

Originally Posted by crisvsv (Post 1367869)
Some action shots ;)

Pentru poze full size contact me ;)

care e linkul de pe poze ca nu ma prind ce scrie.

mpa 19-02-08 10:19

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 1367971)
are cineva o poza cu clio williams pe 3 roti in action?

Despre ce Clio e vorba?

Chucky bmw 19-02-08 10:27

onoo no.1 super tare a fost......si mai era un evo cu :valentino scris pe el...si ala a fost super...pacat ca nam stat si eu pan la final.....am stat 1 si ceva si juma cred

Chucky bmw 19-02-08 10:40

bai fratilor am vz cand am plecat fordu ala albastru mic si al draq :)) cand a plecat de la start ziceai ca e dragster :D a fost frumos si la start acolo nu numai la curbele alea unde a stat toata lumea :)

neuron 19-02-08 13:05

salut,

am fost si eu pt 1 data la o etapa din CRR...a fost frumos...
imi poate spune cineva unde gasesc programul pt acest sezon??ma bate un gand...

P.S felicitari ONO...

DVDValy 19-02-08 13:59

bv ono inca odata ai demostrat ce sti , respect ;)

miliady 19-02-08 17:45

multumesc mult pentru poze. foarte misto au iesit.

clio 1 williams... nu cred ca au fost prea multe clio williams in concurs :)

lascarica 19-02-08 18:16

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 1369306)
multumesc mult pentru poze. foarte misto au iesit.

clio 1 williams... nu cred ca au fost prea multe clio williams in concurs :)

Eh...cei de varsta mai frageda un pic nu prea au prins modelul asta "in actiune" si confunda destul de des cu RS mk1 ...in cursa asta fiind toate generatiile de clio cu pretentii: Wil , rs1 si rs2 ...:)...Din pacate,in opinia mea,rs2 parca a menajat cam mult masina...chiar alergand cu materialul sponsorului (nu stiu daca asta a fost situatia de fapt) sau participand doar pentru a te "imprieteni" cu masina pentru etapele urmatoare ...nu poti sa mergi chiar asa:(...DEh,binenteles e vorba de strategia echipei,tinand cont de etapele urmatoare...unii au mai multi bani altii mai putini...insa ...scuze...sa calci frana de serviciu la jumatatea acului de par ,pana cand fata iese in exterior destul de vizbil,ajungand aproape perpendicular pe directia de iesire...si asta in mod repetat,in acelasi viraj- fara sa tii cont de nivelul aderentei pe care l-ai simtit prima oara...(si nu cred ca masina nu era echipata cu hidraulica pe mana..nu mai stiu reg la A).. .nu ma dau profesor si nici nu sunt decat un amarat ce nu-mi permit financiar sa particip...:???: , dar ma gandeam si io asa....:).
Scuze daca am ofensat pilotul/echipa respectiva...:(..nu asta a fost intentia.

mpa 19-02-08 18:31

Pai intrebam care fiindca vroiam sa ajung la ideea ca Emett e colegul de servici al unui bun prieten..
Dar de ce iti e si cu astia batrani care se dau mai rotunzi in ideea ca au tot timpul dreptate....
Daca intreb e poate fiindca vreau sa ajung undeva, nu neaparat ca nu stiu.

Exemplu: Domnisoara, locul asta e ocupat?

All times are GMT +2. The time now is 03:04.

- Copyright 2026 4Tuning