![]() |
Re: Rallysprint Bucuresti (Prima etapa 2008)
pare rau ca nu am putu ajunge...:sad: mai ales pe frigu ala dar intervenise si altceva...poate data viitoare
|
83 Attachment(s)
Quote:
Daniel isi poate alege( in URMATORUL post unde sunt exclusiv imagini din evolutia lui) din cele cu el pe care le vrea la 1600/1200 si i le voi aduce si lasa eu la patric, mario sau dragos. PS: dupa primele care au fost la cerere( clio) ,am continuat cu imaginile in ordinea normala:)... PS2: mentionez ca imaginile chiar daca nu sunt tocmai reusite si aici au o dimensiune in cele mai multe cazuri absolut inutilizabila,imi apartin si si nu pot fi folosite in scopuri comerciale fara acordul meu scris.Multumesc pentru intelegere. |
23 Attachment(s)
Si cele cu "The Rocket" :) :
|
hehe ....belea ......mai e un pic si incepe si in Brasov distractzia Brasov-PoianaBrasov-Rasnov >:) Rally>:) :D
|
Felicitari Ono pt spectacol si clasament ! Tot respectul !
|
frumoasa curasa.. o fost..pacat ca nu am ajuns si eu pe acolo, in schimb.. o fost si la noi in cluj...:P
la noi o fost... mai mult amatori.. dar o fost frumos..https://forum.4tuning.ro/37-cluj/64877-etapa-indemanare-cupa-indragostitilor-17-februarie-2008-a/page-4.html |
Quote:
|
Quote:
|
onoo no.1 super tare a fost......si mai era un evo cu :valentino scris pe el...si ala a fost super...pacat ca nam stat si eu pan la final.....am stat 1 si ceva si juma cred
|
bai fratilor am vz cand am plecat fordu ala albastru mic si al draq :)) cand a plecat de la start ziceai ca e dragster :D a fost frumos si la start acolo nu numai la curbele alea unde a stat toata lumea :)
|
salut,
am fost si eu pt 1 data la o etapa din CRR...a fost frumos... imi poate spune cineva unde gasesc programul pt acest sezon??ma bate un gand... P.S felicitari ONO... |
bv ono inca odata ai demostrat ce sti , respect ;)
|
multumesc mult pentru poze. foarte misto au iesit.
clio 1 williams... nu cred ca au fost prea multe clio williams in concurs :) |
Quote:
Scuze daca am ofensat pilotul/echipa respectiva...:(..nu asta a fost intentia. |
Pai intrebam care fiindca vroiam sa ajung la ideea ca Emett e colegul de servici al unui bun prieten..
Dar de ce iti e si cu astia batrani care se dau mai rotunzi in ideea ca au tot timpul dreptate.... Daca intreb e poate fiindca vreau sa ajung undeva, nu neaparat ca nu stiu. Exemplu: Domnisoara, locul asta e ocupat? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning