![]() |
Re: Radarele si locatiile lor
Din a doua poza,radarul ala ma nedumereste pe mine,la unele imi cacarie detectoroul ( cobra 9330) si la altele nu(or fi oprite?),de exeplu cel in drum spre Sibiu ,la Saliste parca am trecut pe langa el de vreo 4,5 ori si nici macar nu-l vede detectoru,sa fiu eu asa de "norocos " ,sa fie oprit tot timpul?am mai intalnit altele tip "butoi" pe Valea Oltului si la alea imi "cacaria". :rolleyes2
|
Mey colegu' HD-85-GEL am mers cu 60km la ora ca sa vad camerele de supraveghere de care vorbeai tu.Nu sunt nici pe stanga nici pe dreapta.De mi le arati le mananc cu totul daca nu, nu mai induce in eroare cititorii doar din dorinta de a scrie.
|
r27kul, la cel de la Sacel nu face scandal detectorul pentru ca e radar laser pe care nu-l detecteaza.
Apropo de radare, recomand cui are posibilitatea sa-si cumpere un Beltronics STI Driver. Nu detecteaza aproape nicio unda de prin oras de la antene sau usi, iar radarele le detecteaza mult inainte sa intri in raza lor chiar in conditii de deal, panta sau curbe. |
Quote:
Scor>? |
Quote:
|
A vazut ala saracu dublu ca nu e pus nimic niciunde
|
Quote:
|
Valentine V1 rullz!
|
Quote:
Detalii aici |
E bun si Cobra 9930 :)
|
Quote:
|
Quote:
|
E detector, nu antiradar!
|
atentie mare pe drumul santuhalm - hunedoara. stau dracii disperati. e o masina alba (VW Vento cred), nu scrie nimic pe ea si sta cu radaru in geam
|
se stie pe drumu ala ca e infestat cu "bacterii" cu aparat radar in dotare :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning