![]() |
Re: WORLD RACING 2
salutare baieti.....eu am probleme cu wr2 manager ca nu ma lasa sa salvez....imi zice (file acces denied), daca stiti vreunu de la ce poate sa fie ...ms anticipat
|
eu pun hartile dar nu imi apar si nicicu wr2 manager nu ma lasa sa salvez puteti sa ma ajutati.....ms amticipat
|
FARA CRACKURI
|
stie cineva coduri pentru masini din wr2 ...renaul megane coupe ..si altele?
|
nu exista coduri pentru masini
|
mashinile se adauga in joc....daca cautzi world racing 2 addons e imposibil sa nu-ti gaseasca mashini......jocu il scoti de pe torrente daca vrei
P.S. Eu tot n-am lamurit problema cu managerul...si cracku ala nu merge...nush ce are |
Quote:
|
Salut !
Vreau sa bag si eu harti la WR2 :D Copiez toate folderele downloadate unde trebuie , intru in Wr2 manager , selectez harta si cand dau click pe save all changes imi da o eroare : file access denied . Ma poate ajuta si pe mine cineva ? :D Multumesc |
Quote:
|
rzn...eu zic sa te mai gandesti e super jocu....Alinush..eu zic sa mai instalezi o data manageru si baga bine folderele de la harti in folderele jocului calumea!!!!Daia iti da eroare!:P
|
2 Attachment(s)
Am decis sa imi pun orasul in wr2....:D.....Pana acum am facut: drumurile, un magazin:rolleyes2
|
Marfa...cu ce program ai facut?
|
Quote:
|
Quote:
|
Super..am avut WIn 7 dar nu imi place.!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning