![]() |
Re: Fiat Coupe
sal, am revenit si eu... :D; calculatorul e aproape gata (e functional dar mai trebuie sa fac mici ajustari); daca vrei sa-l vezi ianis, (si sa vezi si fiatul galben, ca nu l-ai vazut) poate ne intalnim diseara pe undeva; i-am dat mesaj si lui eddie si cred ca vine si el. legat de Fiat Coupe, ce pot sa zic, daca masina a fost ingrijita si intretinuta, merita sa o iei dar sa ai grija de ea sa o intretii si tu la fel de bine ca sa nu ai probleme; masina fuge, chit ca e 1800 cmc, 16 v aspirat, nu mai vorbesc de 2 litrii turbo, care e o mica bestie. consum > ce pot sa zic, o sa bagi ceva bani in benzina, mie asta galbena (2000 16 valve turbo) imi ia 15-16 in oras; aia de 1800 16v fara turbo, imi lua cam 13. piesele sunt ok ca pret in afara de alea electrice gen senzori si altele care sunt scumpe parerea mea;ce pot sa-ti mai zic... > eu unu, sunt foarte multumit de asta galbena care o am... daca vrei sa ne intalnim, sa o vezi, ca sa iti faci o parere...
|
ok atunci hotarati voi unde si daca zici ca vine si eddie ne vedem in seara asta @ parc carol ?
|
Eu vin da sa imi ziceti ora.Chiar daca ploua putin eu tot vin ca e plaoie de vara:lol: Si ori la Carol ori in victoriei...unde vreti voi
|
@ carol ca nu am numerele pe masina .. si cat mai aproape pt mine :) ora va rog sa o stabiliti voi
|
e ok la carol .I-am dat mesaj si lui FIATCOUPE da inca nu a raspuns.daca se opreste ploaia eu as zice pe la un 9 jumate asa...oricum iti dau un PM ca astept sa raspunda la mesaj
|
ok ..astept hotararea :)))
|
dak puteti sa-mi lasati si mie idurile vostre de mess...k si io stau pe langa carol si poate vin si io odata knd va intalniti sa ma lamuriti si pe mn si sa va vad bijuteriile :D...multumesc mult inca o data...multa bafta
|
Salut!Ieri vad ca nu s-a putu sa ne mai vdm din diverse motive,in principal ploaia.Eu azi ma gandeam sa ne vdm la Carol ca vad ca e frumos.Eu pe la 9 o sa fiu acolo...sper sa ne vdm cat mai multi
|
vin si eu
la 9 sunt acolo 0721651775 0761094446 |
Foarte tare>sa speram ca nu ploua da eu ma duc si pe ploaie...:lol::lol:
|
mai traiti ma ? :))
|
eu traiesc :D :P ti-am vazut masina intr-o noapte :D , eram chiar in spatele tau aprox , pe tineretului :D
|
poate iesim si noi saptamna asta la un pahar mic de vb ...de luni -marti incolo sa o scot si eu :)
|
Quote:
|
ianis, ai terminat masina??
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning