![]() |
Re: Inca o dacie 1.4 t
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Spor la treaba,apreciez ca ai ales ca faci modificarile astea pe motorul de Dacie cu toate ca puteai opta pt alte motoare mult mai puternice si mai fiabile. |
Alex etrierul din poza ta este pt 260. PT 259 este acelasi etrier ca si la 238 ventilat. Acu nu stiu ce are omul pe spate..
P.S: Acum m-am uitat la pozele din urma si este disc de 259 pe spate. |
2 Attachment(s)
Asa e mai bolide sunt etrieri de berlina 16v cu disc de 259mm,fiind pusi invers nu am vazut "codita" aia si am zis ca sunt de 238 diferenta intre ei fiind foarte mica.Pun si 2 poze prima etrier de 238 si a2a etrier de 259.
|
Quote:
|
cum o sa ajung acasa o sa masor discu si am sa va dezleg misterul, ca sincer chiar nu stiu ce diametru are si nici nu ma intereseaza
|
Oricum senzatia pe care ti-o ofera o masina de genul asta nu se compara cu cea oferita de o plasticaraie moderna. Bafta.
|
Quote:
P.S Discul e de 259 la etrierii din pozele puse de tine. |
Quote:
|
Nu iti inteleg ironia da in fine,nu stau sa imi bat capul,ai inteles tot ceea ce ai vrut tu.Succes
|
asta inseamna tuning.sa scoti din motorul de dacie ceva mai bun.in cazul asta ,mult mai bun ;) .felicitarile mele si bafta
|
Quote:
|
masina are potential chiar daca are motor de dacie am testato si eu in vara anului trecut pt o dacie la presiune de 0.4 cred nu mai stiu exact,se cunoaste diferenta.............
|
Frumos proiect ! Succes in continuare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning