![]() |
Re: E30 - Sgm
SGM ce zici nu vrei sa faci o proba la suspensie? pe 24.02.08 e VTM la Craiova..
|
Nu am mai facut nimic la urs, ca nu am fost in tara.
Nu vreau aripi de M3, vreau sa pastrez linia originala a masinii, si vopseaua originala, o sa fac doar retusuri unde e nevoie. Poate apuc sa il fac saptamana viitoare, intr-un final apoteotic. Mai am de cumparat bucsele mari si flansele de amortizoare pt spate. Greu cu serviciul, nu mai ai timp de nimic. Sau cand ai timp nu ai chef. |
simpatic ursu...si tare promitator :D ...sa ai bafta cu proiectul si sa scoti cv frumos :shock:..numai bine
|
10 Attachment(s)
Niste poze de azi. I-am demontat amortizoarele spate.
|
2 Attachment(s)
Un film haios, ursul cu hidraulice (fara amortizoarea :)) ) si un pic de curatenie in garaj. Multumiri lui Bebepower pt poze si filme.
|
2 Attachment(s)
:rolleyes2 :arrow:
|
Farurile arata dragut. Stopurile nu imi plac :) bine ca nu le-ai facut negre complet, ca nu le suport.
|
1 Attachment(s)
asa iti plac?
|
Da ce tot aveti voi cu stopurile mele? nu sunt frumoase originale ? :)
|
Cerce da ?
|
Stopurile arata bine originale. Opinia mea.
|
fa rost de niste proiectoare , ca parca e aiurea cu capacele alea acolo , in rest esti tipla .
|
O sa ii montez proiectoare, de mult vroiam. Stie cineva de unde sa iau unele turcesti, noi, ieftine? Sau unele SH, dar impecabile.
|
turcesti bat unde vor ele ....si se spar ft usor.originale noi sunt fffff scumpe....incearca la uwe .
|
Ultima dat avea un set, numai ca unu era crapat. Gasesc eu pana la urma o pereche frumoase.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning