![]() |
Re: Al meu Tico-zaur
Cobra, in primul rand, daca ai de gand sa mai tai din arcurile de fata, neaparat verifica daca rotile au loc sa intre sub aripi (cu rotile drepte, lasa-te pe masina, eventual mai cheama un prieten). Daca nu ai loc destul, inainte de toate evazeaza putin aripile (la tinichigiu, fara suduri & shit), insa vei avea 2 probleme: s-ar putea sa necesite revopsire si aparatorile de noroi vor trebui prelungite.
Capota, daca ai de gand sa o modifici, ia in calcul ITP-ul...la inspectia tehnica periodica nu te vor primi cu faruri obstructionate partial, iti spun din proprie experienta. Personal iti recomand pleoape detasabile, eventual paralele cu linia orizontala a farului, nu cum am eu... Daca totusi vrei sa prelungesti capota, iti recomand sa o prelungesti cu 1-2 cm pe lungimea farului, astfel incat farul sa ramana tot ~dreptunghiular...in felul asta s-ar putea sa-i pacalesti la ITP. Multa bafta! PS: ai un Tico pe cinste! |
Quote:
Bafta. |
Man...stai sa inteleg ce ai scris...deci stii pe cineva care face plasme??? pentru masini??? Adica ar putea sa imi faca si mie pentru Seicento???
|
1 Attachment(s)
Quote:
Presupun ca pretul e undeva la 500 RON, nu? Stii ceva despre culorile posibile la plasme? Oare am sansa sa puna culoarea asta? :arrow: |
Quick...again :) fugi pe mess :)) ON topic: aia e culoare care vreau si eu sa o pun...+ace rosii... oricum...facem un thread??? "Doritori de plasme de la cunostinta lui cobra" :)
|
2 Attachment(s)
Acesta e baiatu: https://forum.4tuning.ro/member.php?u=31500 I-am vazut si eu topicul pe forum,dar a zis ca ii trb. sabloane sa faca ceasurile.Vorbiti cu el mai multe detalii...eu momentan nu prea am posibilitatea sa imi pun...
Pozele cu bara un pic modificata... |
Cobra: cand ai pus filtru sport, din "tigaia" originala a filtrului stock iti ies 2 furtune: carterul pe care ai pus breather, si avansul vacuumatic (cel subtire). Ce ma "doare" pe mine e : ce ai facut cu acel furtun subtire ? unde l-ai pus/introdus/etc a.i. sa nu iti plafoneze in sarcina ? Ms anticipat si daca se poate o poza mai "zoom'uita" cu carburatorul si furtunul acela ar fi excelent. Merci !!
|
VINE FRUMOS CU BARA ASA:d...AR DA BINE CU UN BAD-BOY LOOK(PAREREA MEA) SI CU PRELUNGIREA EU ZIC SA NU T GRABESTI,EXACT CA A LUI TOPSER AM SI EU DE LA VIALY SI AM CUMPARATO SI NU AM GASIT PRGURI....SI AM NISTE TIGANII DE PRAFURI:( DECI MAI BINE MAI ASTEAPTA...(DACA VREI SA VEZI CUM ARATA A MEA CA IDEE CAUTA PE FORUM "TICO..."
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
da-mi add si vb pe privat tuning_br17mvr
|
6 Attachment(s)
Ultimele modificari aduse :D Scaun ma tine ft. bine pe curbe,sunt ft. multumit de el si de plasme sunt super :)
ps:scuzati mizeria. |
Fain tare cobra ce ai tu acolo :) Cateva intrebari am...plasmele leai facut la baiatu ala??? ...+ vad ca acolo sub bord ai 2 potentiometre...2 centre de comanda :) 1 sa inteleg ca e de la plasma, nu??? celalalt de la ce hotomanie e??? :) NUMAI BINE SI SUCCES!!!
|
Quote:
|
:)) Aha...ms. Mult succes...si eu azi mam bagat putin la interior...si am vopsit consola centrala de la schimbatoru de viteze cu negru (lucios...) si acum is in dubii :)) sa continui cu negru lucios...sau negru mat (care parca imi place mai mult...si nu e asa strident...parca e mai armonios...) negru ala fiind km kitchuros park...nuj..:) oi vedea :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:02. |
- Copyright 2026 4Tuning