![]() |
Re: Renault 5 GT turbo spec. Gr. N
Quote:
|
3 Attachment(s)
masina merge la 1.5 bari,exceptional, totul tzipla...cateva poze de la Tulcea, rezultate modeste...am batut r5 de constanta ,o honda vtec, ma batut un polo gti rosu la diferenta de mai putin de o bara, am rata a 2 cand m am dat cu elvis cel cu cielo sfi care a luat loc. 2 la grupa noastra si cam atat...
|
Cu Polo te-ai dat la 1.4 bari :P si a fost diferenta de o bara :D
Oricum masina trage bine, numai sa aiba asflat calumea sub cauciucuri. App, vezi ca ai un dvd cu filme si poze la mine :D |
Quote:
|
multumesc domnilor...da era la 1.4 ,oricum mai vin legale....
|
1 Attachment(s)
Felicitari.. o poza de la finish care cred ca o sa'ti placa :-)
La alexeni esti prezent? |
da mi mai multe detalii ,sigur vin ca e in forma maxima masina si eu bineinteles...si ms mult pt poza ,e fantastica:D
|
ieri am facut un drum Bucuresti - Constanta dus intors ,am alimentat doar cu 35 de litri ,mers constant 100 - 110(au mai fost si portiuni de 160 - 180 si la dus si la intors) iar consumul a rezultat un modest 7.7 la suta cu presiune 1.1 in turbina...
|
Ferny nu stiu daca ai apucat sa vezi postul meu cu detalii despre cursa.. iti trimit un mesaj privat.. se pare ca un moderator foarte destept l-a sters.
|
Quote:
|
huh cita munca sa tii r5 gtt-urile,trebuie pasiune si putina nebunie...deja suntem de legenda,devine o masina rara ;))
|
2 Attachment(s)
sambata trecuta dupa o sesiune intensa de alergaturi pe autostrada a rezultat la presiune de 1.6 o mica problema (sa ciupit garnitura de chiulasa, minor) chiulasa nu are nimic ,doar garnitura a avut de suferit... urmeaza o garnitura mai buna ,mai multa presiune si bineinteles mai multa benzina ca mai trebuie...
|
daca Ivan sa hotarat sa va zica cat a scos la dyno va zic si eu suma: 206 cai la roata si 280 cuplu la aproape 1.6 bari ,modest dar mai este loc de mai bine(dyno l am facut inainte sa o stric:D)
|
Quote:
|
Foarte bun rezultatul,imi place ce faceti voi cu motorasul asta de 1.4.Sa imi dai si mie,daca vrei, id de mess sa te intreb cate ceva.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning