![]() |
Re: masina meaaaa
gogu ai mult de munca dar poate o sa iasa ceva dai bataie ca te sustinem
|
Quote:
azi am vorbit cu un vopsitor,o sa iau usi fata si o sa le pun pe masina dupa care vopsite doar usile si in primavara vopsita toata bine macar ca am mai coborat-o din pod.....:oops: |
gogu sunt de acord cu tine am mult de munca dar nu ma dau batut si dc ma sustineti si mai bine
|
pai te sustinem...
|
Quote:
|
mda nu am mai avut timp de mess.......
nu am inteles ce vrei sa spui cu 2 spire.... |
ai spus ca arcurile de pe fata le vei pune pe spate...si ca vei taia 1 spira...masina va sta prea ridicata,taie mai bine 2 spire
|
Quote:
|
ce castigi cu arcurile taiate in afara de o uzura mai rapida a amortizoarelor si un discomfort total cand emrgi cu masina!?!? e masina de zi cu zi sau doar de week-end!?
|
sincer zi de zi si nu ma deranjeaza discomfortul......
uite tu de ce ai taiat??? |
sincer am taiat ca nu o folosesc chiar zi de zi! am toate cele necesare mult prea aproape, daca as folosi masina as intarzia! :)
si in + deja au inceput sa ma distreze denivelarile in care dau ori cu toba ori cu scutu, s anu zic de bordurile fatza de care trebuie sa opresc departe ca sa nu sparg proiectoarele! ! :) ma bate gandu sa tai si pe spate dar si asa sunt mici si tari(sunt de camera de franare de raba din cate am inteles! :|)....maine daca e timp pun un set de monroe pe spate si daca mai e timp tai si arcurile! :| |
ai vreo poza cu masina ca sunt curios cat ti sa lasat tie numai cu o spira taiat........
mie cu 2 spire nu mi sa lasat cat mam asteptat de aceea mai tai cate una.. |
1 Attachment(s)
cu o spira taiata si jumatate "tesita"!
|
vezi cu arcurile de camera de franare ca rupi puntea...cunasc cazuri......
|
Quote:
as fi vrut eu sa mi se lase asa mult deabia la 3 spire o sa mi se lase asa...... ms pentru poza..... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning