![]() |
Re: Ce 4x4 conduci? (SUV sau Tot-teren)
5 Attachment(s)
Povestea continua...
|
3 Attachment(s)
Salut...eu sunt fericitul posesor al unui LAND ROVER DISCOVERY din '91...are motor de 3,5 benzina...ca masina e super...pe cat de confortabila e in oras si pe teren accidentat, pe atat de rea e cand urca prin noroaie, pe stanci sau remorcheaza vre-un tractor...consumul variaza intre 12% si 34%...motorul V8 este adorabil, in special cand pleci de la semafor inaintea BMW-urilor sau lasi pe munte Santa Fe-uri, Forester-uri sau Tuareg-uri in urma...din pacate intretinerea pt mine e scumpa:(...nu am pe nimeni care sa ma ajute sa ma ocup de masina, asa ca sunt nevoit sa merg pt orice problema la reprezentanta...si acolo toate piesele sunt SCUMPE!!!!!!...iar mana de lucru...70 RON/ora...dar sunt mandru de masina mea de 2,7 TONE :D:D
|
3 Attachment(s)
Ssang Yong Korando, fabricatie 1998, motor 2.9 diesel...super pt off-road, comportament exceptional pe sosea, consum rezonabil pt un jeep;)
|
4 Attachment(s)
sall all am si eu un quattro pun si poze :)
|
1 Attachment(s)
Marfa !
faci cu ea, ce fac eu cu tucsonul? p.s: este de vanzare. an 2008 km 9000 motor 2000 1.6 v benzinica 4 x 4 permanent proiectoare..si multe altele.. daca sunt doritori...pm me !! |
[QUOTE=B-32-TYC;1694770]Marfa !
faci cu ea, ce fac eu cu tucsonul? poate fac mai multe cu ea |
o honda crv din 99' de 2.0 benzina,, 150..da vreau sa-i mai schimb cate ceva..iam mai pus si folie pe geamuri...da nu stiu ce as mai putea sa-i fac...nu pentru off-road..asa de design si la motor m gandeam sa-i mai bun niste bull baruri da p fata as vrea d'ala mai mare...adica sa acopere pana la faruri
|
doua dungi albe pe ea, zaruri de pimp la oglinda si un "sidi" cu adrean...sa moara dusmanii!in rest, n-ai ce-i mai face!
|
porsche cayenne magnum
|
6 Attachment(s)
1999 jeep grand cherokee limited
4700cmc v8 (cam 16-17 la suta din cauza pneurilor mai mari) cutie de transfer 4x4 tot timpul -gume Mototmaster Roughrider de noroi + zapada 265/75/r16 -air intake K&N -inaltat 2inch cu inaltatoare pe arcuri si telescoape pe gaz KYB -semn incepator :D |
7 Attachment(s)
Buna ziua....de curand experimentez si eu un 4x4...:)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Cu TJ-ul nu prea am poze, asa ca postez un filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=eVHPUxtY6yo |
suzuki jimny 4x4 super tare oriunde
|
Quote:
2 la mana, vorbesti de sus omului cu allroad,de parca ai avea vreun G pregatit de extrem..:(..ai un banal suv cu punti independente si fara macar un reductor,sa nu mai vb de altele....te rog nu te mai umfla,pt ca esti penibil:( Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
PS: eu am vandut terrano si rulez acum pe un patrol lwb si o kia. Hondare,ti-ai luat freelander?..e ala din poze?..de ce iesi in noroi cu gume de sosea,e vreo smecherie ce-mi scapa mie? :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning