![]() |
Re: Volkswagen Bora Variant 1.9 TDI Rave Green
Foarte frumoasa masina :X:X:X
|
Re: Volkswagen Bora Variant 1.9 TDI Rave Green
Quote:
|
Re: rudolf.s - Bora - 1.9 TDI Variant, Rave Green
Multumesc, multumesc.
Azi a mai primit masina ceva doar trebuie montata. Inca ma gandesc daca o vopsesc in culoarea masinii sau o cromez... Ce? Veti vedea cand e montata. :D |
Multumesc, multumesc.
Azi a mai primit masina ceva doar trebuie montata. Inca ma gandesc daca o vopsesc in culoarea masinii sau o cromez... Ce? Veti vedea cand e montata. :D |
cred ca daca masina ar fi intr-o singura culoare si fara bucatile alea de crom pe exterior ar arata ceva mai bine
|
Masina a venit din fabrica cu elementele crom (mai putin manerele si capacele de oglinzi) iar intr-o singura culoare mai sunt cateva zeci. Am preferat ceva mai deosebit. Mai am poze si cu masina intr-o singura culoare.
|
stiu ca cele de pe bandouri sunt de fabrica insa manerele si oglinzile fac ca si linia aia cromata sa para urata :) ii cantitatea de crom prea mare
arata ok o masina si in doua culori insa chiar daca toate sunt intr-o culoare nu inseamna ca a ta o poti compara cu restu pentru ca are elemente care o disting si o fac diferta de restu ;) |
frumos bora , am una identica la preparat numai k e alba si cu 6 viteze , as vrea sa stiu cum ai facut cu prelungirea la capota ...
|
Prelungirea de capota am facut-o din tabla, sudata. Mi-a facut-o un prieten la Arad.
|
Presurile de unde le-ai cumparat, se potrivesc pe un Golf IV Variant ? la fel ma intereseaza si preturile la primele jenti https://img236.imageshack.us/img236/5065/img0011ae1.jpg + presuri + stop-uri ! ca eu am gasit stop-urile la 150 de EURO la LogTuning in catalog... Mersi frumos, sper ca imi esti de ajutor !
|
Quote:
|
Re: Bora - 1.9 TDI Variant, Rave Green
@qu1t: Presuri? Sau praguri? Jantele au costat in jur de 600 € + transport din Germania. Stopurile sunt de la 120 - 130 de € in sus. Depinde de model. Daca le iei cu 150 cu totul, e ok.
@grasu86: era vorba de o bara de rigidizare, care nu am apucat sa o mai vopsesc, am montat-o asa cum e, rosie. :) |
Pentru presurile (covorasele) din interior ma intereseaza pretul...
Tocmai astazi am aflat ca Stop-urile care le vazusem eu la LogTuning nu aveau TVA si erau 150 de EUR + 19% = 750 RON. Cam mult, oricum dupa ce vin de la mare, sper sa incep si eu sa strang niste bani, si sa ma apuc si eu de pus pe ea cate cva, macar sa-i pun niste stop-uri, niste semnalizari laterale... + sa-i fac interiorul.... p.s : am un Golf mk4 wagon 1.9 TDI ALH - 117CP culoarea : verde, mai inchis ca al tau. |
Pai presurile au venit din fabrica asa. Presurile originale poti sa ti le iei de la reprezentanta. Incearca si pe www.ahw-shop.de
Am si eu ceva stopuri cu LED pe acasa, chiar si de vanzare. Cauta-ma si vad ce mai am pe acasa. |
Vreau exact ca ale tale ! Ca am deja geamurile fumurii, si la mine e mai inchisa masina la culoare, si vine chiar urat cu stop-uri dinacelea cu Crom...
Ca sunt pe la 100 RON si semnalizari laterale la LogTuning cu 3 led-uri ! Incerc la reprezentanta mersi. Sa pui poze cu ele |
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning