![]() |
Re: Club Cielo
1 Attachment(s)
Uite o poza pentru tine kamikazee
|
2 Attachment(s)
Hai ca am gasit si 2 poze cu mine si BOS-u. Una e din timpu "tuningului" iar cealalta e dupa "drive-test" :lol:
PS: Tin sa precizez ca acum masina are numaru BR-01-BOS si a mai suferit mici schimbari la exterior si interior pe parcurs. :D |
6 Attachment(s)
ms mult si akuma sa raspund am inceput sa modific iara bodykitu la cielo si arata cam asa akum 2 zile in atelier :D vreau sa il schimb un pika si ms ca mi-ti facut sigla sunte de treaba :) o sa ma interesez sa ne facem si stiker :D
|
Pai deasta suntem un club nu ? Sa fim uniti !
App de masina ta...bine tare ii vine cu stopurile fumurii :d |
se fac usor negre ori cu un spary special il gasiti in targ sau cu lac:D
|
Lacu de care?! Si se da prin interior sau exterior?
|
Cu lac am dat si eu p ale mele...dar am obtinut un aspet "murdar"
|
snapy asa usor vin toate modificarile si la tine :) e mai bine mai incet si atent la detalii decat repede si prost :D si arata misto cielo
|
auzi..se ia politia pt stopuri k le fac fumuri?k vreau si eu..k l alb da super bine:D sau ma insel?
|
se da pe exterior si apropo ce fel de lac ai folosit fast???
|
Politia la ora actuala in romania se ia de tine daca ai caucuicuri mai mari (stabilitate aderenta la franare) dapai de stopuri negre(opreste luminozitatea)
|
si pt fara se folosesteasa lac de vopsea cu putina vopsea neagra sa iid ea tenta fumurie
|
looool politia iti targe frana de mana ca nare ce sa iti faca asa e modelu frate nu te speria ca nare nimeni treaba
|
don la alb sta f bine cu sotupurile negre nuantele negru si alb is ca surorile :D da si alb rosu parerea mea
|
Asa e modelul stopurilor,dar el am impresia ca spune sa face negre stopurile standard
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning