![]() |
Re: Opel Astra G - SQ Project - (B-05-WRB)
mersi frumos dar momentan am o promisiune de la cineva ca imi face rost de el pana miercuri si ....astept.
oricum tot saptamana asta apar amplificatoarele si difuzoarele fata, deci nu e graba. mersi mult din nou. ....@ AlexBanu : stai sa vezi aici diagrama fratica :) |
Pai hai odata ca vreau sa vad si sa testez si eu pe hu meu procesorul de sunet..:D
|
pai tie ti-l dau cu ainet. ca nu ai optic.
...inca o achizitie. 3 x Dietz Berlin 1,5m pareri/ impresii : zici ca sunt din bara metalica nu's deloc flexibile dar asta e, mai multa munca la montaj |
Quote:
:D |
19 Attachment(s)
cateva mici si insignifiante achizitii :
1. Brax Matrix 1.1 2. Brax Matrix 6.1 PP 3. Helix A2 Competition 2 bucati Partea a 2-a, pozele cu TermLab sunt doar avertismente :) nu divulg nimic dar cine vrea, intelege . 141.1 ampliful meu Audison lrx 1.400 144.1 ampliful X curent propriu <baterie stock 70ah> 145.2 ampliful x curent : sursa enjoy |
stiam
|
Ia-ti si tu o camera foto calumea ca denaturezi realitatea...cu pozele astea..
|
Sa-ti traiasaca!
Sa le asculti sanatos , sa le montezi bine si daca mai vii la concursuri sa faci si performanta cu ele! Ai cui sunt decibelii aia? |
Ai lui evident...:))
|
La 52 Hz?
|
Quote:
Nu uita cel mai relevant lucru : subwooferul si amplificatorul sunt necunoscute ! :P Totusi, ce ai pus ? |
@ banu : sunt facute cu telefonul de aia de vad asa.
@ ceachi : ms la fel si tie si sa nu mai auzim de evenimente d'alea placute :) @ sharkky : da, 52 sau undeva pe acolo ca ma urca masina, cutia avea varf la 47-48 @ Lil'D: personal te consider descurcaret...e un difuzor Dat Dracu' cu statie pe masura :) poze mai artistice mai pe alta data |
Quote:
Acum, de unde imi ridic premiul pentru ca am ghicit ? :lol: |
1 Attachment(s)
Care din poza?
Sau ma-nsel eu? :lol::lol::lol: |
bv bv bv perspicac :) joke
cheachi si adi : era din cate imi aduc bine aminte 3515 de la dd dar era pus in 2ohmi deci cel putin 1-1,5 db mai dadeam in varfuri :) ampliful era un audison lrx.1.400 <141.1> si un DD m3 <145.2>curent de la sursa sau 144.1 curentul meu. cutia era fff mare si nu incapea decat cu banchete rabatate si nu arata deloc chinky :) pe viitor nu ma ascund, am de gand sa folosesc 2 difuzoare de 12 dar voi avea inima indoita ca nu am reusit sa inghesui 2 de 15" :) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:27. |
- Copyright 2026 4Tuning