![]() |
Re:
Quote:
Unde am sustzinut eu ca se pot compara ? Din contra.... Quote:
Asa ca nu te supara. Daca te chinuie dorintza de a comenta...zii si tu ceva care dovedeste ca esti o persoana informata, care a analizat, citit tot ce au spus ceilaltzi...si care poate aduce o contributzie noua la aceasta discutzie. Altfel...vezi ca sint multe alte thread-uri cu comparatzii inutile. |
Re: Chevrolet Corvette vs. Nissan Skyline
parerea mea este k corvette este mai tare la aspect exterior decat sky-ul dar la performantza...... oricand sky-ul
|
SKYLINE.
|
Am inebunit eu sau skyline nu se mai produce? Adica a intrat in istorie.
Cand o sa fie skyline mai performant decat corvette, o sa castige la clasa GT de la Le Mans. Pana atunci, ramane cu campionatul japonez de gt (si masina aia nu are nici o treba cu skyline de strada). Comparatia oricum e cam impinsa (ceva gen Smart cu Loganul), dar ambele sunt masini bune si e greu sa gasesti un criteriu echitabil de comparatie. |
Re:
Quote:
e vorba de preferinte... :P :arrow: |
eu imi spun parerea personala..cu ochii inchisi si mana pe inima as alege Skyline..e masina visurilor mele..poti face avion din masina aia..chiar era o versiune si de 1000cp..dak ai bani faci minuni cu masina asta
|
eu aleg chevrolet
|
https://www.youtube.com/watch?v=TrKOY...eature=related un link recent chiar daca topicul ii vechi
|
godzila aia nu a fost si la noi la tulcea? nu e detinuta de un moldovean?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:03. |
- Copyright 2026 4Tuning