![]() |
Re:
Quote:
|
Bai nene, nu mai ma cert cu tine ca vad ca ocolesti tare subiectu. PAAAA!
PS Spui ca ai avut (sau condus) o gramada de beamveuri, cate corrado VR6 ai avut sau condus? Eu am avut parte si de BMW si de Corrado asa ca sincer cred ca sunt mai indreptatit sa vb, macar din pct asta de vedere... :roll: |
1 Attachment(s)
Cine a adus vb de cearta si nu imi aduc aminte sa fi mentionat daca am avut vr6 sau am condus,ei bine nu am fost posesorul vreunui corrado si nici nu imi doresc fwd, doar am condus 2 vr6 .\" cate masini sau ce masini ai avut\", balarii nu sunt relevante ,mai lipsea \" de cand ai permis ca eu am de......\".Si a scrie unui user 3 baliverne si PAAA iti da increderea in sine ca ai iesit din topic cu fruntea sus [corrado it's the best]NU? Voi ignora cele adresate mie personal si nu topicului.
|
Catzi cai are 323 si catzi ai tu?De ce faci comparatii cu masini cu cilindree mai mica implicit mai slabe?E ca si cum ai tot compara mustangu cu ursu!Lol!Ai o super masina dar las-o sa vb singura nu o mai lauda tu atat!
|
Cilindree mai mica implicit mai slaba :lol: :lol: bine deci eu cu 2,9 sunt implicit mai tare decat evo (2000cm3) sti (2000cm3 si mai nou 2500 cm3) sau mai stiu eu ce. deja suntem total off-topic. Nici nu mai are rost nici o discutie :!:
|
Ma desteptule ma refeream la aspirate normal nu turbo!
|
Deci o luam dupa titlu asa cum a fost scris de autor:VW corrado vs. BMW ursulet =corradoG60 are competitor 2000cc......2500cc;corradoVR6 are competitori 2500cc......2700cc.Concluzia acestui VS este ca nu poti spune ca perTotal: corrado este mai bun sau ursu este mai bun pt ca aici depinde totul de motorizare mai ales la urs, dar balanta este inclinata spre urs datorita faptului ca motoru' ursului cu cilindree f asemanatoare unui VR6 bate[ursu], mentionez ca mai sunt 2 motorizari de fabrica mai mari decat cea a lui vr6 pe urs care nu incap in acest VS.Stiu ca sunt vreo 3 vr6[1 vento,1 golf3 , 1corrado] din Buc care tot participa pe la legale ,special am sa le urmaresc participarea si rezultatele la urmatoarele legale dupa care o sa postez aici pe forum rezultate si filmulete.
|
VR6 e cam varf de gama in cazul asta odata ar trebui comparat cu E36 dintre E30 poate 2,5 320 is M3 sau 330 sa fac fata.
|
Dupa parerea mea corrado VR6 nu are rival printre ursuleti.Repet...dupa parerea mea.
|
Re: VW Corrado vs. BMW ursulet
here un fan : corrado vr6 ! ursuletz.. . au mai multi , poate va place sa fiti la moda...
|
bmw`ul cred ca va iesi invingator :)
|
Cei cu M3-ul E30 viseaza cai verzi pe pereti, isi imagineaza probabil ca se gasesc M3uri la fiecare colt de strada si au sa le cumpere la pret de gogosi calde.... suntem in Bucuresti, nu in Dubai si nici in München! Sunt o mana de exemplare la noi, nu-si permite oricine sa le cumpere, repare (mai degraba "restaureze") si nici sa le conduca. Se pot face comparatii cel mult intre E30 325i/170 CP si Corrado VR6 2.8/174 CP
~Nautilus |
ca design corrado este mult superior timpului in care a fost lansat, este o masina rara, deci intoarce capetele pe strada, design net superior fata de ursulet.
ca motorizare e super : vr6 2.8 de 174 cai putere , vr6 de 2.9 24 valve DOHC de 194 cai putere sau varianta g60 cu g-lader si 160 cai putere cuplu imens 245NM la 2.8l vr6 si 225NM la g60 potentia tuning foarte mare, motorul vr6 fiind unul dintre cele mai bune motoare produse de vw. clar as alege corrado, "it has a little more BAIT" |
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning