![]() |
Re: Cumpar/Vand/Schimb macheta-componente!
chuckie, vino cu detalii...
p.s. se respecta ordinea primului doritor, nu? |
1 Attachment(s)
A vazut cineva asa ceva?vreau neaparat...:(
|
scuze de intarziere..am raspuns , dar s-a blocat si vad ca nu a aparut!scuze
am primit-o aseara..si nu ma pasioneaza si am vazut topicu si asa mai departe...acum am desfacut-o si este superba!nu se deschid usile nu nimic..dar este foarte frumoasa..nu ma pasioneaza nush cat costa o jucarie dinasta...o sa ma interesez si daca va spun pe urma un pret asta daca o sa gasesc un cadou pentru fratele meu...daca nu..este a lui;) pentru doritori va pot spune de unde este cumparata pentru ca mosu a lasat o eticheta pe ea..:D Quote:
|
Poze?........
|
3 Attachment(s)
VAND ROTI!!!: :rolleyes2 :rolleyes2
cauciucuri + jante + ax la 30RON setul! (4buc/set) se potrivesc la 1/24 si 1/18 si ar veni 22" si 24" (1/24) sau 16" si 18" (1/18 ) daca va intereseaza..dati pm ;) |
[/QUOTE]am un exemplar identic...cu telecomanda primit cadou anu trecut de la niste prieteni..din strainatate...este identica...asta din cate vad nu are telecomanda..[/QUOTE]
Poze pls (subaru) si daca o vinzi...si pune poza si la cea de vanzare...ms mult |
eu ma retrag de la cursa pentru bmw pentru ca am prins o ocazie pentru altceva:)
|
Quote:
|
Quote:
ps:astazi am primit un bicicleta Audi (Audi design cross pro scrie pe ea) Scrie ma Romaneste!!!!EaGle. |
eddycdk : din ce material sunt rotile ?
|
jantele din plastic fullcrome, gumele din cauciuc si ax-urile din metal..;)
|
Quote:
Aaahm... In DIverta si toate benzinariile??? :???: Imi cautam R32 ul si dadeam doar de SUBARU :evil: |
plz help! caut sa cumpar macheta cu vw polo 9n3 !!!!!!!! daca vedeti pe undeva anuntzati-ma si pe mine. singurul model gasit este cel de la tess brasov si este jalnica macheta si costa fffff mult si este mica rau.
|
Cumpar Corvette C3 si Corvette ZR-1
prefer scara 1/24 daca nu merge si 1/18, merge si mai mic dar mai detaliate... |
Cumpar vw golf1 sau mk1 .Sau daca a vazut cineva pe undeva anuntatima si pe mine pls fiinca nu gasesc nicaieri!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning