![]() |
sau dk ma gandesc eu mai bine, reflecta inteligenta soferului :shock: ...
(emblema e pe partea lui) eu pana nu vad un matiz v12 numi dau seama.... |
sa-l caute careva pe ala cu tico GTi sai zica ca nu arata bine, sa mai puna un M power in dreapta sa fie simetric.
:lol: :lol: :lol: |
Radeti voi radeti, dar Tico GT chiar exista, in Polonia: http://www.tuning24.pl/modules/myalb...cat.php?cid=34 :P :P :D Oricum aia de la noi e kitch clar...
|
Re:
1 Attachment(s)
SUPER TICO..cred ca e din afara...o fi kitch ..?sau nu?
|
3 Attachment(s)
O Fiesta .... de Fiesta !?!
|
3 Attachment(s)
...
|
frumos body kit ... oare cand ploua o tine in garaj ?
|
Ala era vreun salon de kitch-tuning sau cum??? :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
1:iti modific a masina 2: nu ingreuneaza masina....stiti cartonul ala e f usor...+ scotch 3: are un design mai aparte...cam ca la tzara...:D |
Mah, nu or avea oamenii calculatoare.... si fac si ei Virtual tuning.. cum pot.... :)
|
Mda, asa se facea tuningu' pe vremea lu' Pazvante Chioru', cand nu existau calculatoare... :lol: :lol: :lol: Mie sincer imi plac eleronul si priza aia de pe capota, sunt mai frumoase decat ce au manelistii pe dacii in Ro... :lol: :lol: Propun premiul de \"Cea mai buna reprezentare a kitch-tuning-ului\" acordat acestor poze si celui care le-a pus...Felicitari! :P :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Ce ziceti de aceasta teava de esapament originala? Eu zic ca ar trebui patentata ideea pana nu este furata de vre-o companie si bagata la productie de serie! :D
|
1 Attachment(s)
Cu masina asta putei sa jucati fotbal linistit fara sa va dati jos... :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
bogdan, uite k am gasit eu o poarta... akum ne trebuie o minge :D :D :D
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
:peace: Intre timp , baietzi , daca tot aveti Poarta si Adidashii , m-am gandit sa va fac cadou o ..... MINGIE 4D!D45 din .... sa zicem ...tabla ... :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning