![]() |
Re:
Quote:
da treaba tare e ca in toata lumea se fabrica 400 de mashini Tuareg W12...si noi cica avem deja vreo 3...este limited edition... cea de-a treia nu stiu cui ii apartzine! :wink: |
azi n zona nordului (n spate la herastrau) un Infinity G35x gri metalizat cu numere de leasing... limuzina .... arata bine... faruri lafel k la coupe iar stopurile un pic modificate...era belea......
|
Re:
Quote:
|
da, e FX35 si mai e un infinity imens cu motor de 4,5 da' nu mai stiu cu ce litera au denumit astia modelu... e comparabil cu cadillacu escapade sau lincoln navigator... masinilea astea doua ultimele au ajuns sa fie km multe n romania...
|
3 Attachment(s)
pfuai... pai daca stai in zona romana-herastrau... o groaza de infinity fx35/45....
Mai putine... dar se gasesc....qx56 si g sedan |
1 Attachment(s)
ndd-ul are un rolls-royce red label si un bentley continental gt... trust me
mai exista un bentley arnage t.... skyline ala..... este de fapt nissan 200sx.... (poza) inca 2 maybach.... in afara de a lui jiji..... acum 4 zile am vazut american car-ul ala ce apare in reclama orange star.... am uitat... un range rover supercharged 2005 si ieri am vazut primul bmw m6 din romania.... :) (no pictures) |
un M6 se gaseste pe la lido prin fatza....sunt 3 sau 4 Continenta GT....
si ma contrazice cineva cand zic ca FX este cel mai frumos jeep ? :) |
aiaiaiai... chucaracha....
bey... aruncati ochii aici... http://www.starcitylimo.com/exotics.html si... aici |
Re:
Quote:
ptr rnos15 , vbim despre masini tari de pe la noi! ce-ai pus tu acolo , NU ... sunt masini de pe la noi ;) try to stai on topic, o sa postez ceva t a r e |
1 Attachment(s)
so ..
asta seara am vazut ... si nu numai :P un ... B M W .... M 3 ... C S L am facut si o poza dar .. mai .. proasta , n-am vrut sa fac cu blitz ca deh ... e si cu zoom ... e .. si fara blitz , orice miscare strica poza si etc etc . in schimb am filmat :) dar nu e film de pus aici =)) (desigur din cauza calitatii slabe nu din alte motive =)) ) |
csl e ..se vede ca e umflat portbagaju...fain..... :shock:
|
mda... masina asta cam fuge :lol: :lol: :lol:
si credetima k e csl ;) |
si totusi .. am apucat sa vedem foarte de aproape semnul :) ala de langa M3 :) si nu neaaparat la semafor :oops: :P
|
pai de cand iam pus sticker trage cu ink vreo 50 cai in + 8)
|
mai pui un cip ai dus-o in 300 :P hai ca suntem OT
altceva tare prin buc ? vazuratzi ? :P s-a umplut bucurestiul de corvetteuri si de mustanguri :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning