![]() |
Din nou pe baricade!
Off`topicuri peste Off`topicuri.
Fotografiile sunt puse pt a fi discutate.. nu comentate.. asa ca pastrati firul discutiei.. adica a Subiectului! Peace & Love :2gun: |
Sus si tare!
Mai puneti si voi niste foto pe aici.. nu doar comentarii :D
|
pfff
1 Attachment(s)
Cu bun gust faci masinile astea bai CO tunning pot zice ca esti singurul din oras care face cewa mijtoo dar cu tuningu la dacia pffuiii nu's de acord si gata :) park ar fi niste ''stane'' pe rotzi :D eleron , spoilere si praguri , prize pe capota la 50 cp :D
aici jos se poate vedea cotezu meu am sa pun mai multe poze in 2-3 zile :) kadett gsi 1989 / 129 cp oricum opel sucksss audi power ;) |
intrebare
cine ma indruma si pe mine unde sa merg luni sa-mi schimb filtrul de benzina si surubu ala pe udne iese uleiu la baie (mai ieftin) :D ca le-am atins oleak intr`o bordura peste care erau niste bolovani si pierd ulei pe la filetu de la surub si filtrul e spart :) si iese prin el :D
|
re
sunt deacord cu tine.orce ai face dintr-o dacie tot dacie ramane.nu uita insa ca indiferent de masina mie imi iese ceva bani din asta,si trebuie sa fac si din astea :lol: :lol:
|
re
4 Attachment(s)
am mai gasit ceva foto(e fiatul bravo pe care l-am facut cat timp am stat in Belgia)
|
as
As vrea sa vad o masina facuta de tine care sa nu imi placa, ca pana acum toate au iesit beton
|
1 Attachment(s)
Azi am prins si eu un instantaneu dragutz in intersectie langa mine. Sper sa va placa si voua, mie stiu ca mi-a placut. :) Trecea prea tare ca sa iasa mai clara poza...
|
qw
In sfarsit este pe forum o poza cu BMW-ul lui negru, pana acum nimeni nu a reusit sa il prinda la o \"sedinta foto\". Oricum masina e frumusica :peace:
|
4 Attachment(s)
Asta am vazuto de mai multe ori prin SV...e frumusica .... Scuze pt clitatea de telefon :(
|
1 Attachment(s)
ce-am vazut io! nu vazusem inca acest model
|
Am pus eu un film cu bmw lui negru !!! dar cine stie pe unde ii !!!
|
as
nissanul 350 a fost fotografiat in suceva? pt ca eu inca nu l-am vazut
|
Da! prin Scheia, si a luat-o spre Campulung. Banui ca era in trecere.
|
e din radauti...e si de van zare....27000$...a fost la vanzare la severin
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning