![]() |
Re: PROPUNERI PENTRU DEZVOLTAREA COMUNITATII SUCEVENE
rid si eu iti dai seama ca la cite idei de dezvoltare am pot numai sa rid ca altceva...m-as dezvolta [putin pina in anglia sa imi iau kitul de la prodrive de 330cp si 470nm si suta in 4.4 secunde insa mai am rabdare putin ca vine iarna:))
|
robert ,stai calm..eu nu am nimic cu nimeni.dar a fost cam naspa situatie.......eu atunci m-am intors in iasi....si in plus de asta .....am fost rugat de cineva de pe langa tine sa mai vin si cu niste baieti din iasi.....
P.S.....NU AM NIMIC CU NIMENI,mai ales ca toti avem aceasi pasiune....si va asteptam deobicei vineri seara in iasi ...pentru putina "plimbare"......semnat asa cum imi spun baietii MISHU(sierra rosie-EBO) |
vineri seara in iasi unde anume ca m-as baga avind in vedere ca mai ajung pe acolo?
|
kamikaze rullz ! prietene,te tachinez si eu ca-mi esti simpatic,dar trebuie sa dai mai multe detalii,ca sa te poata recunoaste toata lumea,deci: zodie,mancare preferata,etc :D
YIN - te astept la controlul de iarna :P |
alin daca ai de cand sa vii in iasi,da-ne un telefon inainte...(0745395510-mishu),iar daca totusii vii neanuntat baietii se aduna in copou sus la rond....
|
Quote:
merge :) ce faceti ? vreti sa vin in sv intr-o sambata seara sa va adunati iar ? :) |
Precum ziceam si pe alt topic al forumului ...ar trebui facuta o mica adunare undeva pe luna asta ..la o mica actiune pe municipiul iasi :) ...asa ca cei care sunt de acord si dornici ..sa anunte ..cel mai probabil va cadea pe suprafata weekendului :)
|
trecand peste faptul ca in timpul .... octombrie --- iunie comunitatea sv e mutata la iasi .....
ce ar fi sa se organizeze cv si pt cei ce raman in sv sa se intalneasca cum trebuie ? :) o gramada de noi locuri de intalnire,de joaca, carrefour,billa si iulius mall din weekendul asta(cu cinema, cv c nu am mai vizitat de anul trecut) |
Pai se organizeaza. De exemplu luna asta numai evenimente am.
Apai cand o pice si zapada... o sa fie mama evenimentelor avand in vedere viteza de reactie a drumarilor...("prietenii stiu de ce "). |
invarteli, etc? :D
|
neee... pt mr klez zapada trebuie sa fie proaspata si in cantitati cat mai mari... poate isi monteaza un plug... si il platesc astia de la primarie ca sa curete drumurile
|
Quote:
|
noi nu ramanem in santuri .. noi ne impotmolim cum depaseste zapada 15 cm inaltime
|
mantussssss da-mi add p mess, ti-am lasat pm dar vad k nu rsp :-w
|
Klez , te-ai dat si cu masina ta pe traseul organizat de baietii de la Mitsubishi ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning