Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ... (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5688-femeia.html)

Mustang 09-10-05 00:10

pana la o anumita varsta cand realizeaza ca e in mrejele unei gagici...atunci nu mai vrea doar fwutai... se pune si alta problema...

needBrain 09-10-05 00:16

io...am glumit in postul ala
sincer sa fiu.......io as vrea o rel serioasa,pe cuv meu
sa vrea sa retraiesc din nou acele momente,cand singurul lucru la care ma gandeam era sa o vad pe ea......

Mustang 09-10-05 00:19

eu probabil ca m-as mai combina cu una pe care sa o iubesc, da' tot mi-as tine 1-2 de rezerva...nush nene...oi fi eu ciudat: da' dupa ce mi-a facut curva de data trecuta, mi s-a cam acrit de relatii serioase...

needBrain 09-10-05 00:20

mmmmm daca mai tii 1-2 de rezerva,inseamna ca nu ai iubi-o cu adevarat pe aia

Mustang 09-10-05 00:23

nu ... ai dreptate...

nu o sa mai iubesc in viitorul apropiat...simt ca nu merita...(momentan asta e lucru' care il simt)
mi se pare ca am fost calcat foarte tare in picioare si vreau sa revin la normal...

needBrain 09-10-05 00:25

aaaaa u esti inca in per de dupa?

Mustang 09-10-05 00:27

dupa ce mi-a facut scroafa aia...desi au trecut 2 luni jumate, da sunt inca in perioada aia...

plm, nu mi-am revenit...a fost cea mai mare dragoste a mea...si mi-am ales-o ca dracu...cu ce am gresit de m-am indragostit de ea ? :cry:

needBrain 09-10-05 00:29

u nu ai gresit cu nik
in cazul in care te-a facut sa suferi,stiind ca u tii la ea,ea a gresit

Mustang 09-10-05 00:39

eh...acu e de domeniu trecutului...
acum am altceva in cap...cre' ca urc garda la loc ;)

needBrain 09-10-05 00:40

niciodata sa nu o cobori
chit ca esti cu X de 17 mii de ani

Edd 09-10-05 10:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
cre' ca urc garda la loc ;)

:shock: :shock: :shock: man aici e mare ta greseala pareara mea... deshi te inteleg perfect.. majoritatea facem la fel cand intalnim \"za girl\" gata e inger nu mi-ar face ea niciodata nimik e ingerasul meu :bunch: si asta e problema fetelor au ele placerea sa ne vada ca suferim .. fuc**** slot*
bine sa nu generalizam .. ca am intalnit si vreo 3 cupluri fericite.... de vreo 40 ani fiecare... deci se poate (dar bineinteles ca se mai cearta nu exista \"unde-ai fost, ce-ai facut?
sunt intrebari care ma seaca
dimineata mi le torn pe toate-ntr-un pahar cu apa
recunosc fapta si n-o regret
...\" (parazitii ) :D )

dar ca sa fiu inteles deci numai vreo 3 cupluri din vreo 40 care am intalnit plm.... deci nu exista.... eu chiar cred ca trebuie sa iti gasesti jumatatea ta!!! ca sa fie bine.. si sunt putini cei care o gasesc... adick daca ti-ai gasit jumatatea te-ai gasit pe tine... e normal ca va intelegeti perfect.... in fine.. e prea complexa discutia...

P.S. fuck them care mere al o bere? :mrgreen:
\"am fost cu bagabontii la o bere 8 ORE
si vreo 4 zile la munte cu 2 minore\" (para.. :P )

Mustang 09-10-05 14:26

edd tata, eu in clipa de fata sunt cu 2 gagici (acum o sa zica lumea ca ma laud...da : asta fac - sa nu mai elaborez :)) deci pe mine nu ma mai afecteaza decat un singur lucru : faptul ca nu mai pun baza in ce spun fetele...

Edd 09-10-05 18:20

pai cu ce te afecteaza asta? iti zice : \"bha stii ceva io nu mai vreau pla\" tu ce ai sa faci? pui baza in ce zice ea ? haisa fim seriosi :lol: :lol: :lol: :lol:

si acum on topic am vb azi cu o fata de vreo 22 ani si mi-a explicat si mie care e treaba cu fetele majoritatea sunt la fel zicea ea ptr ca apare efectul de turma , si anume daca una mai shmechera face intr-un fel celeltate fac si ele al fel ca sa nu apra mai.... proaste... sa para ca cedeaza ushot & shit si sincer... cred ca e o explicatie buna cel putin ptr mine ....a ceea ce e in capshorul lor :D

P.S. daca o gasiti pe tipa aia smechera care le comanda pe toate ziceti-ii sa se foota mai des .. sa apra si in cazul asta efectul de turma ... plsss :dribble: :dribble: :dribble:

Mustang 16-10-05 23:05

Plm frate...eu nu le inteleg pe femei...

Iti zica ca te plac...iar dupa o saptamana sa iti zica ca a facut o greseala ca s-a combinat cu tine pe motiv ca abea se despartise de prieten si vroia sa il uite... dar nu reuseste si ca vrea sa se impace cu el... :roll:

needBrain 17-10-05 12:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
Plm frate...eu nu le inteleg pe femei...

Iti zica ca te plac...iar dupa o saptamana sa iti zica ca a facut o greseala ca s-a combinat cu tine pe motiv ca abea se despartise de prieten si vroia sa il uite... dar nu reuseste si ca vrea sa se impace cu el... :roll:

pai......si te miri??????
asa fac ele mah
d-aia nu-i bine sa te atasezi.......sau mai bine zis,nu-i bine sa te atasezi prea rpd

All times are GMT +2. The time now is 05:00.

- Copyright 2026 4Tuning