![]() |
Re: ...M 3 vs. Supra...!!!
Quote:
Ei se grabesc sa compare masini de generatii diferite si alte chestii de gen. Pt cei care vor sa compare masinile in afara de 0-100 puteti cauta timpi de track sau drag acolo puteti trage concluzii despre performantele unei masini. Eu am fost innebunit dupa bmw cand eram in tara si sunt si acum dar dupa ce am vazut japonezele in actiune.... Fiabilitate...:lol: :lol: :lol: sa fim seriosi se stie de cand lumea ca japonezele sunt cele mai fiabile. Deci supra 93 vs bmw 93 - castiga supra punct. |
Quote:
|
Quote:
|
Topic luat la misto de multi ...Recunosc ....sunt FAN M POWER ......M M M M ....dar...recunosc cand echipa mea e infranta ...
Se vede clar ...supra '93 <<>> M3 '93 ......SUPRA IS THE WINNER ...dar ...se discuta in paginile anterioare ...Supra TT vs M3 2000 deci ...aiai era alta discutzie ... |
Quote:
Oricum eu cred ca topicul asta nu-si avea rostul. Din cate am vazut eu baiatul ala care la deschis a mai descis si alte topicuri vs si apoi nu a mai postat nimic. Bagare in seama :rolleyes2 |
Cam deplasata comparatia asta... oi fi eu mai mult fan BMW decat Toyota. Dar Supra e net superiora M3-ului.
|
Quote:
Supre e twin turbo nu turbo!!! |
|
Quote:
|
Quote:
|
estetic vorbind,supra mk4 este superba,mult mai agresiva si perfect proportionata fata de m3 (pisica) si fata de cel actual
ma uitam atent la supra aia din Craiova....absolut criminala,pacat ca e atmosferica |
Am iun E46 M3.Cine are Supra sa ne luptam un pic?...Initial in posturi...
|
aleg M3-ul e prea tare masina..nebuni astia de la bmw:),ca design..nu-mim place supra deloc..avem si noi unape aici...motoarele sunt puternice..intradevar..dar..totusi..bmw e bmw si scot motoare din ce in ce mai puternice
|
M3 oriunde...oricand...este superior din toate punctele de vedere! lasa-ti si voi un post k ma tot cert cu un amic de'al meu...https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/55031-1310-kadett-caravan.html
|
1 Attachment(s)
Mda..
"Toyota Supra MK4 (1993-1998/2002) With the fourth generation of the Supra, Toyota took a big leap in the direction of a more super sportscar. The new Supra was redesigned from the ground up, including a completely new engine which came either with no turbo or twin turbos. In 1998, Toyota ceased to export the cars from Japan, and they stopped production altogether in 2002 due to a decline in sales." O si hai sa comparam M3 2007 su Supra model 2008 :) ce iese? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning