Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Accidente Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/56659-accidente-baia.html)

GODLESS 17-07-08 01:14

Re: Accidente Baia Mare

Quote:

Originally Posted by 3B_S2 (Post 1648215)
pe mine nu ma mira deloc ce s-a intamplat,ma surprinde cum de va pasa doar de masina si de saracu om ce si-o bushit masinutza primita cadou de la taticu.da uitatzi ca o femeie e inca in stare grava la spital.

te surprinde ? eu ma mir ca te mai surprinde !!!

bogdan350cid 18-07-08 23:32

nu a mentionat nimeni nimic despre victime..in care caz ce se mai poate spunde despre pilot si despre cine i a cumparat masina?..se subintelege..nu i iei masina cu tractiune spate si 4.5 la un copil care nu are experienta cu masini din alea...

Soche 18-07-08 23:49

sau mai bine zis, ce nu poti face cu bani in ziua de azi?

T@m@ngo 21-07-08 12:33

Cica ieri seara a avut loc un accident, o masina de politie i-a taiat calea unui motociclist, nu aveti detali sau poze???

Dany.bilan628 21-07-08 20:26

si nu stiu de ce nu m-ar mira daca l-ar scoate vinovat pe bietul motociclist

adisoruc 21-07-08 22:25

detali???

T@m@ngo 21-07-08 22:29

6 Attachment(s)
Un accident surprins de prietenu' lui soramea nu stiu unde a avut loc :???::???:

adisoruc 21-07-08 22:30

l-a prins live. in poze in miscare se vede ca e cam live accidentul....

bogo4all 21-07-08 22:39

Cum sa fie live? Ca nu vad unde e soferul, sau e cu telecomanda?:lol:

T@m@ngo 21-07-08 22:47

I-a cam tremurat mana la prietenu' lui soramea :)) :)) :D

robbyxX23 22-07-08 00:11

omg, saracu olcit.. multe pacate o fi avut daca a ajuns in starea asta :lol:

T@m@ngo 22-07-08 22:06

8 Attachment(s)
Detalii despre accidentul ala cu motociclistul relatate de un vecin "motociclistu venea de la barbarossa,inainte de trecerea de pietoni de laq siromex a depasit o masina peste axul drumului dupa care a intrat inapoi pe banda lui din sens opus venea masina politiei care a vazut depasirea si au vrut sa-l opreasca, motociclistul a evitat masina politiei si s-a dat de pamant" eu un singur lucru nu inteleg, ce cauta masina politiei pe contrasens???
Mi-a mai trimits vecinumi-o niste poza cu urmele lasate de motor, si despre ramasitele motorului :sad::sad::cry:

Raul_bad 22-07-08 23:13

Quote:

Originally Posted by T@m@ngo (Post 1658803)
Detalii despre accidentul ala cu motociclistul relatate de un vecin "motociclistu venea de la barbarossa,inainte de trecerea de pietoni de laq siromex a depasit o masina peste axul drumului dupa care a intrat inapoi pe banda lui din sens opus venea masina politiei care a vazut depasirea si au vrut sa-l opreasca, motociclistul a evitat masina politiei si s-a dat de pamant" eu un singur lucru nu inteleg, ce cauta masina politiei pe contrasens???
Mi-a mai trimits vecinumi-o niste poza cu urmele lasate de motor, si despre ramasitele motorului :sad::sad::cry:

e pulitzia...merge si zig-zag de vrea...oricum nashpa... macar e ok motoristul...

T@m@ngo 22-07-08 23:19

Raul cred k il cunosti pe cel care mi-a dat pozele, andrei zoicas il cheama, si bine k motoristul nu are decat niste rani superficiale

Raul_bad 22-07-08 23:44

Quote:

Originally Posted by T@m@ngo (Post 1658967)
Raul cred k il cunosti pe cel care mi-a dat pozele, andrei zoicas il cheama, si bine k motoristul nu are decat niste rani superficiale

Yep, tot de la el le-am avut si eu ...
Oricum a scapat ieftin ...

Mui...s...tiii aia nu trebe lasati sa scape...dar, vor scapa, ASTA E ROMANIA !!!:x

All times are GMT +2. The time now is 08:01.

- Copyright 2026 4Tuning