Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   <Mesaje tampite ,aiurea si inutile>Partea a-3-a (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/5613-mesaje-tampite-inutile-partea-3-a.html)

MaF|OtU 28-11-05 17:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"@Nos@\"
Salutare baieti!
Nu am mai intrat de mult pe aici!Sa imi spuna si mie cineva daca forumul este tot loc de cearta,loc in care toti se contrazic,loc in care o gramada de pushtani se cred ingineri auto?Sau sa mai schimbat ceva in bine!
Salutare si numai bine!

Nu mai este asa . In mare parte s-a revenit la normal . Nu mai sunt chiar asa de multe certuri adica paote chiar deloc , decat mici neintelegeri .
Din pacate maine ne intoarcem la scoala :( . Se mai poate schimba ceva ?
Si vedeti ca trebuie sa scrieti un mesaj mare nu 4 cuvinte :wink: . Parca asta era regula .

Mustang 29-11-05 07:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
he he he
najpa de voi :lol: :lol: :lol:

bai mosule....tu faci haz de necazu nostru ? :chainsaw: :writers_b

aleks 29-11-05 07:46

nu m-am putut abtine...
eu eram la munca in fiecare dimineata pana seara tarziu, si voi munceati din greu la cate o bila, la cate o bere, sau la cate o vrajeala subtire cu bruneta de la 3...
asa ca... macar putin asa, ma scot si eu :lol:

MaF|OtU 29-11-05 07:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZoliaT_2\"
rog moderatoru sa stearga de acum incolo orice mesaj care nu are 4 randuri de scris coerent (sa faca masuratoarea fara iconite).

acest topic vrea sa dezvolte imaginatia umana .. nu sa o inhibe .. asa ca lasati oamenii care scriu mai mult de 4 randuri sa viseze si sa expuna si la altii visele lor .. iar pe ceilalti .. care nu leaga 4 randuri intre ele lasati-i sa citeasca

regula valabila din acest moment

ZoliaT 29-11-05 12:46

ma baieti ma .... iar o sa va treziti cu posturi pe minus de o sa recuperati la ele toata viata

chiar nu va mai merge imaginatia ?

vreti posturi cu orice pret ? ziceti si va maresc eu direct ..... :twisted:

aleks 29-11-05 15:01

ma gandeam eu asa, aseara, stand in pat...
cat de mare poate sa fie profitul producatorilor de autoturisme?
ca de cate ori citesti cate o recenzie de incheiere de an, toti se plang ca au pierdut nush cate sute de dolari pe autoturism, ca piata e in recesiune, privind-o global, ca e ucigatoare concurenta...
voi credeti ca e chiar asa? sau e doar publicitate la mijloc... sa demonstreze ca mai ieftin de atat nu pot vinde?

Enache 12-12-05 22:49

Ofer spre inchiriere spatiu comercial de reclama !Preturi accesibile !
ID:EnacheBiz , tel 0724 476 716 mesajul tau poate fi vazut de peste 4500 oameni / zi!!
Pentru mai multe detalii datzi`mi un PM sau vorbim pe messenger!

EvLSant0S 20-12-05 19:46

Ce este visul ?
Ce sunt visele ?
Stiti voi chestiile alea .. care .. le are orice om dupa ce adoarme ..
lume paralela ? etc .

?

Mustang 20-12-05 22:32

santose...nu stiu ce-ti veni fratica...
da' e bine ca pui intrebarea asta ...
vise ??? pot fi unele lucruri pe care ti le doresti cu adevarat si care nu se pot intampla decat in vise...subconstientul produce visul (punctul meu de vedere)
cosmarul ???? asta e chiar lucrul care nu mi-l pot explica...nu cred ca e cineva care se duce la culcare cu o mentalitate ca vrea sa fie ucis/sa piarda o avere sau mai stiu eu ce....

astept si o alta parere...

orlando 20-12-05 23:04

ok...santos mereu cu intrebari utile... :wink: te pupa fratele tau!
visul este o idee cu care te culci si ea se \"materializeaza\" in sub-conshitentul tau...de multe ori mi s-a intamplat sa ma culc cu ceva in cap si sa visez acel ceva peste noapte si cand ma trezesc sa zic moa ce nasol ca a fost vis...aici este mai de explicat dar vine partea cu coshmarurile...
aici e mai grav nu am citit nimik de specialitate in domeniu dar imi pot da cu presupusul...aici intervine ceva care nu paote fi explicat de exemplu am auzit ca mustang a avut un coshmar nasol care si pe mine m-a ingrozit...dar te rog eu sa ma iertzi ca tzi-am adus aminte!eu cred ca un coshmar este un semn...eu de exemplu cand visez ceva super tare...zici ca am aparat de electro-shocuri pe mine asa mi s-a zis si nu doar o persoana...mai multe deci tresar mereu...si de fiecare data cand visez ceva urat de exemplu masacru sau mai stiu eu ce doamne iarta-ma in ziua respectiva sunt atent cu tot ce este in jur...eu sunt mai suspicios de felul meu...
sa va povestesc o faza...eram intr-o seara si ma gandeam si dintr-o data ma i-a somnu visez eu nishte ingeri patatzi de sange tresar odata de 2 ori si a treia oara tresar ptr ca s-a aprins video-ul...dar fara sa ii faca nimeni nimik stau ma duc la el stau asa si ma gandesc cine putea sa faca asta...ma uit afara nimeni totul era linishtit...nici in ziua de azi nu mi-am dat seama ce s-a intamplat in acea seara...mi-am intrebat parintzi...pe toata lumea nici unu nu a avut un raspuns plauzubil...sa fie nishte semne...si dupa ce comentatzi faza cu visu am si eu de pus cateva intrebari... :wink:

Mustang 20-12-05 23:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
ok...santos mereu cu intrebari utile... :wink: te pupa fratele tau!
visul este o idee cu care te culci si ea se \"materializeaza\" in sub-conshitentul tau...de multe ori mi s-a intamplat sa ma culc cu ceva in cap si sa visez acel ceva peste noapte si cand ma trezesc sa zic moa ce nasol ca a fost vis...aici este mai de explicat dar vine partea cu coshmarurile...
aici e mai grav nu am citit nimik de specialitate in domeniu dar imi pot da cu presupusul...aici intervine ceva care nu paote fi explicat de exemplu am auzit ca mustang a avut un coshmar nasol care si pe mine m-a ingrozit...dar te rog eu sa ma iertzi ca tzi-am adus aminte!eu cred ca un coshmar este un semn...eu de exemplu cand visez ceva super tare...zici ca am aparat de electro-shocuri pe mine asa mi s-a zis si nu doar o persoana...mai multe deci tresar mereu...si de fiecare data cand visez ceva urat de exemplu masacru sau mai stiu eu ce doamne iarta-ma in ziua respectiva sunt atent cu tot ce este in jur...eu sunt mai suspicios de felul meu...
sa va povestesc o faza...eram intr-o seara si ma gandeam si dintr-o data ma i-a somnu visez eu nishte ingeri patatzi de sange tresar odata de 2 ori si a treia oara tresar ptr ca s-a aprins video-ul...dar fara sa ii faca nimeni nimik stau ma duc la el stau asa si ma gandesc cine putea sa faca asta...ma uit afara nimeni totul era linishtit...nici in ziua de azi nu mi-am dat seama ce s-a intamplat in acea seara...mi-am intrebat parintzi...pe toata lumea nici unu nu a avut un raspuns plauzubil...sa fie nishte semne...si dupa ce comentatzi faza cu visu am si eu de pus cateva intrebari... :wink:

conform unei zicale din popor - cosmarul meu a anulat moartea care trebuia sa se petreaca ;)
nu este nici o problema ca mi-ai adus aminte orlando...mie nu mi-e frica de moarte...
in al doilea rand ... ce discutam noi aici tine de domeniul paranormalului...
la visul tau se poate interpreta in 2 feluri (unul care un doctor ar putea spune CLAR si raspicat - aia care nu cred) - somnambul sau ... poate chiar \"ingerasul\" pe care il are toata lumea (conform Bibliei - eu sunt neutru, ateu) a declansat acest lucru...
sunt semne...faza cu somnambulitatea ... nici eu nu o cred :P

orlando 20-12-05 23:30

somnambulismul...
crede-ma ca eu ma trezesc la fiecare zgomotzel si daca era sa ma ridic din pat...ma trezeam deci video-ul era la vreo 10 metri de mine si nu aveam eu cum sa ma duc pana acolo...in fine multzi nu m-au crezut dar eu stiu sigur ca ceva s-a intamplat...cum eu nu am crezut in fantome pana am fost in cimitir la 12 noaptea si nu spun ca am vaz ceva ci doar ca am auzit lucruri destul de bizare...nu vreau sa va spun si atunci prin ce shoc am trecut...ceva se intampla... :?

Mustang 20-12-05 23:37

deoarece sunt ateu pot spune doar atat :
strigoii, fantomele si alte entitati EXISTA...parerea mea e ca ei/ele exista pe teritoriul cimitirelor in locul unde au fost ingropate corpurile lor ... se tot vorbeste de continuarea vietii pe pamant...sub alta forma - asta e forma - fantoma pe pamant pe spatiul cimitirului...

bineinteles...acest lucru il vom vedea dupa ce \"tragem pe dreapta\"...

acum fac pariu ca or sa inceapa caterincile si bascaliile pe tema asta si o sa fim priviti ca ... nebunii forumului :lol: :)

orlando 20-12-05 23:42

e da...nu e kiar asa...
deci eu cred in fantome si spun asta ptr ca am auzit cand am fost in acel cimitir doamne nishte zgomote de nu mai puteam de frica bine ca am ajuns acasa cu nishte zgarieturi pe picioare de la garduri sarite dar nu asta conteaza,ce am eu sa intreb este ca d c biblia nu specifica lucrul asta...este ca si cand ar ascunde ceva...acu nu ca iti iau apararea dar este mai bine sa fi ateu...este cel mai corect...in ziua de azi multzi se cred credincioshi si cand ies pe usha biserici injura de dumnezei si altele...deci revenind la intrebarea pusa foarte bine de santos(cum numai el stie...el a mai pus-o si pe aia cu masoni :wink: )ce sunt visele?
asteptam si alte pareri! :wink:

EvLSant0S 21-12-05 11:53

in vis, va vedeti la persoana 1 ? sau la persoana a 3-a ?
in legatura cu spiritele si etc, sunt total de acord, eram la un amic acasa, si .. vreo 20 de secunde , o mare umbra ciudata a stat cu noi in camera, eu am inmarmurit , el la fel , dupa vreo 2 minute , mi-a explicat, ca in casa aia , a trait o tipa , care a fost omorata de sotul ei , si ca apare destul de des, el e obisnuit , dupa ce mi-a zis, m-am dus acasa .. era 3 dimineata ..
si tot la el , deasupra .. a stat un avocat ,care la fel .. a fost omorat ..
eh , apartamentul de sus , fiind gol .. de 2 ani de zile , la fel , la 3 dimineata , auzeam zgomote gen .. mobila mutata ...
e clar ca n-avea cine sa mute mobila acolo , in nici un caz la 3 dimineata , in fine , si multe alte chestii de genul asta ...
despre vise , eu le vad ca pe o lume paralela in care poti sa faci absolut ce vrei , esti liber sa faci tot ce nu poti sa faci in .. viata de zi cu zi ..
despre cosmaruri nu comentez ca n-am prea avut ..
despre biblie , jesus si etc nu pot decat sa va recomand un documentar .. care va va misca mult de tot :) un tip .. s-a gasit sa faca documentaru si sa arate lumii intregi .. multe .. multe chestii interesante ..
si dupa ce il vedeti , o sa ramaneti cu 1000 de intrebari .. prea adevarate .. si o sa va dati seama ca .. va cam inselati .. in toata treaba ;)
The God Who Wasn`t There ... film ..
un film stil Michael Moore - Documentarul despre ... 9/11 Fahreinheit ..
doar ca asta e un documentar care demonstreaza .. in fine , sau vrea sa demonstreze ca ... Iisus nu a existat !
ASTA FILM !

Cam scurt , anyway ..
alt film care te da peste cap , in cel mai mare fel ...
lasa 12407192847 de intrebari si .. offf
multe chestii
gen .. in biblie scrie ca .. cei care mint / fura / bat / omoara / ba chiar si cei care .. vorbesc urat de Iisus , SUNT IERTATI ..
DAR ..
in biblie .. scrie de 2 ori ! ca .. NU SE IARTA
THE DENIAL OF THE HOLY SPIRIT NU se iarta ..
deci . .esti crestin , te indoiesti de Sfantul Spirit , nu esti iertat , nu ajungi in rai , ajungi in iad ..

oricum , super tare ! iti demonstreaza ... in ce mare fel e scrisa biblia ..

;) enjoy

All times are GMT +2. The time now is 20:25.

- Copyright 2026 4Tuning