![]() |
Re: Cel mai frumos BMW
Cred ca mai corect, titlul ar fi fost " Ce bmw v-ati cumpara " dupa ce raspunsuri sunt date pe aici...
In opinia mea cele mai frumoase BMW-uri sunt : BMW 507 roadster si Bmw Volpini . |
2 Attachment(s)
Seria 7 facelift 2013 arata de departe a premium class.
E genul de masina cu impact psihologic si din punctul meu de vedere un adevarat succes. Attachment 2861846 Attachment 2861847 |
Quote:
MARE DREPTATE !!! BMW E30 4 EVER CELE MAI REUSITE BMW-URI CARE MERG SI ACUM MANDRE DUpA 30 ANI IAR ALTI REPARA LA ELE DE ZORI PE MARGINEA DRUMULUI. |
Quote:
Pune-te intr-un E60 sau in E92...si vorbim pe urma. Fiecare masina la vremeea ei a fost buna..dar hai sa nu exageram.Deja sunteti raceri astia cu E30... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E frumos rau modelul. Si mie imi place maxim dintre toate Golfurile cel de 2.0 |
1. E24
2. 507 Cabrio 3. E31 4. E46 / E30 |
Quote:
Mars la cules piese sh pt gunoiul tau. |
Quote:
|
Quote:
Iar a ajuns cioara pe forumuri la oameni , ba gunoiule trebe sa iti mai repete multii sa nu mai postezi ca esti prost tot si sa te impusti? te-n PLM de gunoi cu bmw tau daca vrei senzati ursul e singurul ce iti ofera senzati , placere , respect etc :) mars la oi ba bulangiule cocalari ca tine fac de ras BMW-ul bagi de 15 lei benzina si mergi la gainile tale si te dai in spectacol la relanti. |
Quote:
Si respect..DE UNDE? Asa sunteti toti..va luati masini sa impresionati prietenii. dar voi nu aveati o chiftea' in stomac. |
6 Attachment(s)
Va rog eu mult sa nu transformati acest topic in mahala si tiganie. (de fapt e prea tarziu :). Ar trebuii sterse comentariile injurioase si lasate cele care au legatura cu subiectul.
Fiecare isi cumpara ce ii place si ce isi permite. Eu de ex. in afara de seria 6 Grand Coupe nu as cumpara alt model de la BMW. Ca model nou consider ca este cel mai reusit BMW nou. Iar pt. mine tot 760i ( E65 fara facelift) e cel mai frumos. Poate si pt. cel cu ursuletul lui, ala chiar e preferatul lui si nu ar renunta la el indiferent ce masina ar mai avea mult mai scumpa si buna pe langa. Sigur ca e cam aiurea sa spui ca e cea mai tare masina....aici va dau dreptate. |
9 Attachment(s)
Sau BMW M 635 csi ( E24)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning