Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Kitch Tuning... de prin zona si nu numai (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/55815-kitch-tuning-zona.html)

xxdadixx 17-07-09 17:31

Re: Kitch Tuning... de prin zona si nu numai

Adica janta de pe spate e de 15" si cea de pe fata e de 17", cauciucul din spate posibil sa nu fie asa de lat ca cel din fata dar inaltimea e aceeasi.

cioby_ICE 18-07-09 00:40

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2493661)
Adica janta de pe spate e de 15" si cea de pe fata e de 17", cauciucul din spate posibil sa nu fie asa de lat ca cel din fata dar inaltimea e aceeasi.

Still.. toti fac tuning insa putini pricep adevarata "arta" sa ii spun asa.. Faza e k poate tipu nu a avut bani pentru toate rotile, sau a ramas q rezerva in urma unei pene pe care nu a mai avut chef sa o faca.. The fact is.. dak tot iti schimbi roatele, schimb-o naibii si p aia d rezerva k nu shti knd faci pana q ea, si tre sa o inlocuiesti.. Ddraq sta p marginea drumului knd e sa meri undeva sa schimbi cauciucu de pe o janta p alta si nici nebun nu esti sa iei gentile vechi toate in portbagaj, iar pentru una sa le schiimbi pe celelalte 3.. Eu unul am o pereche de jante din fabrica pe o masina veche si stiu k nu am probleme in privintza dimensiunilor.. insa knd e sa fac, fac numa curse lungi..

HD87DGR 18-07-09 09:14

Quote:

Originally Posted by cioby_ICE (Post 2494399)
Still.. toti fac tuning insa putini pricep adevarata "arta" sa ii spun asa.. Faza e k poate tipu nu a avut bani pentru toate rotile, sau a ramas q rezerva in urma unei pene pe care nu a mai avut chef sa o faca.. The fact is.. dak tot iti schimbi roatele, schimb-o naibii si p aia d rezerva k nu shti knd faci pana q ea, si tre sa o inlocuiesti.. Ddraq sta p marginea drumului knd e sa meri undeva sa schimbi cauciucu de pe o janta p alta si nici nebun nu esti sa iei gentile vechi toate in portbagaj, iar pentru una sa le schiimbi pe celelalte 3.. Eu unul am o pereche de jante din fabrica pe o masina veche si stiu k nu am probleme in privintza dimensiunilor.. insa knd e sa fac, fac numa curse lungi..

on: Nu are rost sa-i mai gasesti scuze la ala, doar ai vazut cat de mare scrie mercedes pe opel-lul lui
off: Sa ma bata daca pricep tot din ce ai scris tu... oare in ce limba ai invatat sa scri la scoala?:evil:

r27kul 19-07-09 23:41

2 Attachment(s)
Nu e de prin zona,da mie-mi place :) .

BaLaurzor 19-07-09 23:47

Quote:

Originally Posted by r27kul (Post 2497962)
Nu e de prin zona,da mie-mi place :) .

fiecare cu gustu lui dar oricum , kitch - nekitch am o intrebare : i s-au terminat banii la praguri ? :D:D:D

cioby_ICE 19-07-09 23:47

Quote:

Originally Posted by HD87DGR (Post 2494688)
on: Nu are rost sa-i mai gasesti scuze la ala, doar ai vazut cat de mare scrie mercedes pe opel-lul lui
off: Sa ma bata daca pricep tot din ce ai scris tu... oare in ce limba ai invatat sa scri la scoala?:evil:

Am invatzat ca orice romanash romana:oops:Vroiam insa sa subliniez mai multe chestii intr-un singur comment.. UNU: dak vrei sa faci tuning, faci un fel de arta si nu iti bati joc.. 2: Probabil a pus roata de rezerva k a facut masina pana si nu a avut knd sau cum sa puna pneul pe jantele noi.. Si 3: Mi s-a parut numai k roata din spate e mai mare.. Cu roti mari pe spate si mici am mai vazut

SpYk3 19-07-09 23:49

sa-mi bag ce l-o incarcat:|

cioby_ICE 19-07-09 23:54

Si praguri park i-a pus insa sunt negre.. Insa nu intzeleg rolul gurii de aerisire din capota.. probabil o fi numai de design.. K nu o fi saracu matiz Pontiac Supraalimentat sa necesite asa ceva.
------------------------------------------
Parerea mea...

BaLaurzor 20-07-09 00:00

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cioby_ICE (Post 2498010)
Si praguri park i-a pus insa sunt negre.. Insa nu intzeleg rolul gurii de aerisire din capota.. probabil o fi numai de design.. K nu o fi saracu matiz Pontiac Supraalimentat sa necesite asa ceva.
------------------------------------------
Parerea mea...

este o copie dupa un matiz din cluj , unul numai de showroom , cel la care se deschid portierele pe sina , se gliseaza cu tot cu scaune

ICE-M@N 20-07-09 11:03

la matizul ala galben capota e hidoasa , nu se potriveste deloc , e prea mare gura aia de aerisire, si perdelutele alea cu puiul ala galben chiar nu isi au locul acolo pe geam :)

mozolici_hd 21-07-09 09:57

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 2498020)
este o copie dupa un matiz din cluj , unul numai de showroom , cel la care se deschid portierele pe sina , se gliseaza cu tot cu scaune

Asta care se deschid portierele pe sina e beton fata de aia galbena....aia e aiurea rau...eu unul nu m-ash plimba cu "tweety" :D :))

*HD_85_GEL* 23-07-09 11:28

1 Attachment(s)
pe drum catre Arieseni...

BaLaurzor 23-07-09 11:54

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 2507122)
pe drum catre Arieseni...

PIT BULL!!!:peace:

*HD_85_GEL* 23-07-09 11:57

mai are si o frunza de marijuana + cel mai tare...toba e senzatie :lol:

HD87DGR 04-08-09 23:38

3 Attachment(s)
de pe net: :lol:
Attachment 1034376Attachment 1034377
Attachment 1034378

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2025 4Tuning