![]() |
Re: Kitch Tuning`uri prin Iasi!
Cred ca omu nu le are la parcari de loc de si-a pus atatea bandouri si stickere si senzori de parcare.El ce zice, am fost in targ si cu 200 de mii mi-am tunat masina.
|
doamneeee... ce o fi in capul unora?? ce dracu' isi inchipuie el ca primeste drept plus de imagine daca ascunde culoarea originala cu stickere, catadioptri, bandouri, insigne si alte mizerii???
|
2 Attachment(s)
Eleron ...
|
doamne, la ce s-or fi gandi unii cand isi pun asa ceva pe masini????
|
5 Attachment(s)
olcit romania in proces de modificare ...... tre sa ii vina lunea pe spate care o fo facuta pe comanda de pe eastbay si jantele la fel da naspa e ca a avut banii doar de 2 da oricum o sa le ia si pe celelalte 2
|
Quote:
|
vai steaua lui oltcitul asta...
|
nici yo nu inteleg care e tuning-ul pe " saracu' " olcit care zace pe caramizi...poate este spoiler-ul de solentza de pe fata....:-??....
|
2 Attachment(s)
Multumiri lui KZY pt poze!
Fenomenala... Bestiala...Super Tuning! |
Inspirata din Mad Max :mrgreen:
|
Bmw asta nu e cel de pe Copou, yo unu acolo il vad cel mai des.... cat despre tuning....banuiesc ca omu si l-a confectionat singur .... dar sub capota ramane misterul.:confused2 .. ce se afla sub capota ar putea uimi pe multi chiar daca designul pare sa fie dupa cum zice si CoCaine "inspirat din Mad Max".....:D
|
L-am vazut parcat prin Pod Ros pe la Macedonia printre blocuri
E facut din tabla ... fain da ingreuneaza tare masina |
Avea Omu un valatuc de tabla si nu stia ce sa faca cu el :twisted:
|
poate nu e gata. se vede ca omul a investit si multi bani si multa munca in masina. ca nu a iesit chiar ca la AC Schnitzer.. asta e.
|
masina aia e asa de cativa ani buni, numai ca pe timp ce trece, mai apare ceva tabla pe eahttp://smileys.smileycentral.com/cus/e_3_11.gif
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning