![]() |
Re: E36 - Project MHT
Quote:
|
FOARTE TARE cum arata masina acum:D:D
si felicitari pentru cursa!! te pup |
Quote:
@Imagine: a1a eram in fata, a2a am ratato asta e trebuie sa inveti sa si ratezi/pierzi :D |
pai esti invatat sa ratezi tre sa te mai inveti sa castigi oricum am vazut ca un bun coleg avea relatii la o scoala de soferi poate iti ofera ceva reduceri:lol: bafat in continuare si horia f tare masina
|
arata mult mai bine masina aku ...dct cu fibrele alea pe ea :-)
schimba jantele si o sa arate si mai bine ...si vopseste plasa aia neagra daca nu ii pui una originala ... bafta ;) |
salut....am si eu o intrebare.. cum ai facut farurile negre?..si daca umbli asa tot timpul..in special noaptea se vede ceva?
|
Daca nu avea xenon sigur nu vedea nimic !
|
Succes omule!
Arata fff bine si tre sa-ti placa cel mai mult si mai mult tie ca doar e masina ta si pararile stii ff bine ca sunt impartite, totusi ai investit niste bani si ceva timp in ea sa arate asa, Bafta in continuare! |
e foarte misto,am oprit aseara la benzinarie sa o analizez..simpla intrebare,roata din fata nu atinge in aripa? ca mi se pare foarte mica distanta dintre cauciuc si aripa :)
|
Multumim mult!
Nu, nu atinge aripa decat la denivelari mai mari. Cat despre faruri, fara xenon nu cred ca ne-am descurca... e mare diferenta de cand sunt negre. |
Va multumesc mult pentru aprecieri, masina arata ok, dar sunt la inceput de drum. Am zis ca este un proiect si asa va fi.
|
eu am glumit in legatura cu masina si cu ce fel de tunning vrei sa`i faci..in primul rand gusturile nu se discuta adica iti poti pune pe masina si cupa de vola pt ca daca tie iti place e tot ce e important..iar in al 2 lea rand din partea mea horia toate bune! salve
|
Quote:
|
Proectul nu o sa se opresca aici :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning