![]() |
:?
am auzit ca scorky - prietena lui cartman din cate am inteles ... se ducea .. si lipea ... \"placute\" cu NSL ... cui vroia ea .. normal daca era si respectivul de acord. . o chestie gen ... stickerel cu GULF ... care erau lipite pe masini dupa ce .. tipul de la gulf , venea , intreba soferul daca se poate sa lipeasca stickerul pe masina .. si .. poc , there you have it acum ... asta e ce am auzit .. nush cum e .. : / poate ne lamureste cineva .. |
nu ma jignesti , eu doar sunt curios ... atat
curiozitatea ma omoara acum , am inteles, din nou , multumesc ptr detalii sincer mi-a parut bine ca te-am cunoscut si sa nu uiti de pizza :P ne mai vedem noi prin iasi :P |
9 Attachment(s)
9 poze superbe de la iasi
doamne , frumos a fost ! |
si acum daca santos tot a dezvaluit primele poze pe care le-a vazut sa dezvaluim si restul.
pictorialul complet de la cursa de la iasi il puteti gasi la adresa : https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=279 sper ca maine noapte sa fie gata si filmele |
Singurelu, daca nu incetezi cu atacuri la persoana si nu iti schimbi stilul pe viitor nu o sa mai am rabdarea sa-ti cenzurez post-urile o sa le sterg direct si o sa pierzi timp degeaba sa le scrii. Fara suparare, dar ai fi mai convingator daca ai fi mai diplomat. Si daca te intrebi, da, este valabil pt. oricare alt user asa ca va rog frumos controlati-va.
|
cartman,
da mi se pare mie sau tu cam suferi de tine .... ?! nu numai din ce-am scris ... mai sus insa te-am vazut si pe pista la un metru si un pic care-i ai ... mergeai cu nasu .. pe undeva pe la fruntea lu gagicata(care-i cu-n cap peste tine) las-o dreacu .... n-am nik cu tine dar..... suferi de tine ... |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ba nu eu sufar de mine,altii sufera demine cred....sau mai bine zis sufera de invidie :lol: :lol: si in ceea ce priveste rel. mea cu sorinush....care e pb ? si daca e cu juma de cap mai mare ce ? :lol: :lol: :lol: we love each other...altceva nu mai conteaza :wink: da asta tot din invidie ai zis`o ? :lol: :lol: :lol: :P |
ma....
cand te-am vazut cu ochelarii aia =)) si cand am vazut ca mergeai in fata uitandu-te-n nori .. am zis .... clar. .. EL E .. o intrebare: ce te face sa crezi ca ... tot ce zic ..... o fac din invidie ? =)) zi .... ce-ai facut ? ai pus niste chestii scoase la imprimanta pe xx masini ? hai ma ... termina cu prostiile ... cu dusmanii cu alte manelisme din astea .. lasa lumea sa-ti aprecieze \"munca\" ca tot venii vorba de \"munca\" pe singurelu intradevar , l-am vazut, alergand pe acolo , zbatandu-se ... pe tine si pe SCORKY , nu te-am vazut decat .... de mana .. pe pista .. pliumbandu-va , si pe la diferiti oameni prin masini ... atat ... in fine , ti-am mai zis , lasa-i pe altii sa-ti aprecieze munca , nu te mai caca pe tine ca ai lipit 4 foi scoase la imprimanta pe 4 masini .. da ? ;) |
da care e problema ? mah santos da a comentat cineva ceva despre fatza ta ? ca sa comentezi de cat de inalta sunt eu sau cat de mic e cart ? abtinete de la comentarii care nu cred ca au ce cauta pe un site cu si despre masini si pasinunea pt acestea. daca vrei sa spui ceva personal vezi ca si eu si cart avem id de mess. :evil:
bafta in continuare |
:arrow: 1. XS zii Domnului Mult Prea Agreat Inalt Sultan THE SINNER Omul Cu 10 Maini Sa`Shi Tzina Gura Acasa Ca`i Fac Pana Si`i Tzin Nasu`n Oala!
:arrow: 2. Quote:
:arrow: 3. Sa va zic o chestie,pe care unii nu o vor crede dar e adevarat:Eu cand am ajuns pe Aeroport mi`am lipit numere NSL doar la masinile mele: EDI,OBY,Rex si bineinteles ALexander din Moldova(Edy&Oby&Rex sunt prieteni de o viatza,se cunosc de mult timp) ce au alergat pe acel Corrado,Fiatu Barcheta care a facut valvatai,Opel Vectra A tunat si respectiv Subaru Impreza.Deci in total aveam 4 masini la start si alte 5 masini in parcare(2 Super Nove,2 Dacii 1300 si`un Mondeo).Sa mai precizez ca Oby&Rex&Edi sunt membri cu deplin acces in NSL IASI,sunt membri activi ce vor face ceva in Iasi.Daca avetzi ceva sa le reprosatzi ceva...sa va vad!!!Ne vom intalni si sa vad care are tupeul sa zica ceva,sa comenteze.Restu...Cei care erau pe Aeroport cu nr NSL atunci au aderat la NSL.Am vb cu ei personal sau au m fost cheamat in felu urmator \"Baiatu baga si la mine aici un nr NSL si zi`mi cei asta\",asa mi`a zis cel cu COLT`ul sau cele 2 Cielou`uri printre care si GOX la fel...aceasi metoda!!!In rest...ce am vb eu cu unu cu altu,dar m`am zbatut,am alergat ca un nebun,am pierdut bani in timp ce alergam,ochelarii nuj pe unde`s,insolatie...stres,telefon scapat jos si F()t()t+ minute,$ dusi...Care ar face asa ceva??? :arrow: 4.Cartman nu are treaba cu asa ceva,cu organizarea.Asa am hotarat,eu am grija de membri,intalniri,filme,poze..bla bla bla iar el de Forum,Site si anuntzurile & editoriialele pe care i le dau eu. :arrow: 5.Mai mult nu mai pot...chiar nu mai pot.Cand vad ca vine cate un .... om fara cap si vorbeste aiurea iti vine sa`ti iei lumea`n cap...PM...Toate la timpu lor... Quote:
In fine....cine mai are de discutat..comentat,barfit,mancat prajituri...il astept... la telefon,PM sau Yahoo.... Sanatate,virtute,viteza si tot ce va doritzi.......femei goale si pistoale! |
Re:
Quote:
|
wei ia gata....nu mai vreau sa va justificati in fatza nimaniu....cui ii place ce facem bine...cui nu....sa ne pupe undeva !!!! NSL a rulat fin pe aeroport pe data de 5 iunie.....faptele vorbesc ! si mai vorbim peste un an despre NSL ! pina atunci sanatate si la cat mai multe curse :wink:
NEXT PLS ! :icon_kiss |
bah ce va mancatzi atata breee? ultimele 3 pagini sunt numa despre anumite persoane care au fakut sau nu ceva pt NSL!! e vad ca topicul are un nume care nu are nici o legatura cu NSL!!
|
\"Silviu am vb cu el si mi`a dat nr de tel si`a ramas sa ne intalnim cu el sapt asta!..\"
asta nu inseamna ca e membru... asa cum scrie mare pe pagina NSL. 1. vb frumos ca inca nu ti-am facut nimic 2. daca tu nu esti in stare sa aduni membri... nu mai umfla listele alea numai ca sa ne impresionezi... mi-a povestit Silviu cum l-ati abordat pe aeroport.. cum ati facut pozele.. etc :wink: ca sa nu mai spun de mesajul trimis lui Iohan.. ok? 3. o sa ne intalnim zilele astea.. sa nu aud iar scuze gen: \"nu sunt ala de pe net\" :wink: Numai bine. rog un moderator sa faca curatenie pe aici |
Eu zic ca a fost super misto cursa pacat ca nu am o treaba cu masina mea...Nu stiu de loc sa ii dau...Defiecare data cand m-am dat ba mi-a taiat benzina ba am plecat naspa...Sunt sigur ca ma facea si o Dacie...Oricum am abia 7 k de km cu ea si sper sa invat sa ii dau :P !Inainte am avut un Passat TDI si am mers vreo 70 k cu ea si m-am cam obijnuit cu diselul!Oricum super misto...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning