![]() |
Re: Benzina, motorina sau GPL?
Polo gt-tdi 131 cp + chip? it cam papa 1.8t-ul man. avand in vedere ca-i mai osoara ca o octavia exemplu..oricum ideea e ca benzina as prefera doar cu turbo. altfel nu prea... iar pt cei care spun de diesel ca e doat pt consum bla bla.. de 3.0 tdi 225 cp ce ziceti? sau 4.2 tdi? eu zic ca un 3.0 tdi face gti-ul din 2 miscari
|
Quote:
|
Quote:
|
3.0 tdi il face.. 225 cp plus cuplu enorm...acum fiecare isi lauda ograda...pana la urma tot acolo te duce? nu?
|
fratilor,o sa muriti cu tdi-urile voastre!!! daca tot le comparati atata,comparati doua masini cu greutate asemanatoare,cu putere asemanatoare,acelasi tip de motor(turbo) si daca e posibil acelasi coeficient de inaintare,dupa ce gasiti 2 masini care sa indeplineasca aceste criterii,le puteti compara.tu compari un motor cu cip cu unul fara,o masina cu cateva sute de kg mai usoara decat alta,pai ce faci?vrei sa ridici in slavi diesel-ul? pot sa incep si eu sa spun ca am auzit cazuri in care dupa ce pui cip la tdi-ul de 131 de cai poti sa ii spargi cutia sau alte presupuneri de genul.dar nu fac asta.stii de ce?ca nu imi place sa vorbesc aiurea ! si inainte sa spui ceva de vtec,intai documenteaza-te sa vezi ce inseamna ;)
|
passat 1.9 tdi vs avensis 1.8 vvti.. l-a cam spart passatu pe ala cu avensis.. apropo....polo-ul are 1200 kg. avensisul 1300. passatul vreo 1400 si ceva
|
v-tec :X :X.....
referitor la motoarele aspirate otto vs turbo diesel.....nu stiu ce va mai mira...asa-i pe orice forum auto...2-3 comparatii normale dupa care vine unu pe alta pagina sa faca o comparatie aiurea in tramvai...dupa care pe urmatoarea pagina se gaseste unu sa zica ceva de veyron |
passatul e turbo,avensisul e aspirat,tocmai ce scrisesem mai sus... :rolleyes2 ia incearca sa compari passat de 131 de cai cu avensis 2,2 de 150 sa vezi daca e acelasi rezultatul :)
|
asa pui si renault clio rs 200cp aspirat , mai pui turbo si cip si unde ajungi cu el ?:))
|
in pom :) ..
|
Quote:
|
Quote:
|
benzina punct.
|
duda.... ce te freaca asa pe tine? te-am jignit cumva? uite ca ai pierdut. ce-i ala prostreet? scuze nea' gica cunoscatoru:d fiecare isi lauda masina p-aici. oricum invidia-i mare:d nu mai postez aici ca postez degeaba. gata mai tdi-ul e varza
|
Benzina.
Prefer sa las dieselul pentru tractoare/camioane! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning