Re: unu care se lauda cu loganu !
Quote:
Originally Posted by mesarici
(Post 1202848)
cristi xp cu asta ai spart topurile..daca tu prinzi 130 cu a treia,esti campion pe forum aici:-) macar sa stearga cineva postu ala ca vede cineva si rade si cu fundu de perla asta cu loganu care prinde 130 intra treia..;)
|
In locu tau m-as abtine,nu vreau sa te intreb daca ai permis,te intreb daca ai varsta pentru permis...
Din cate ai vazut pana acu,am cam adus dovezi,filmulete la tot ce am afirmat,deci nu am obiceiul sa vorbesc aiurea.Multi insa dintre voi vorbesc din auzite.
Forumul asta e din ce in ce mai prost calitativ,plin de pokemoni sub 16 ani care viseaza sa isi ia permis,si sa se driftuie ca in nefese...pacat ca aia care nu se incadreaza in categoria asta,nu dau dovada ca sunt diferiti de ei ...
Quote:
Originally Posted by skoda boy
(Post 1202367)
Mah io zic sa va bagati mintile in cap (acei laudarosi cu loganurile din dotare)si uitati-va de exemplu la sgm sau la ceilalti baieti cu adevarat pasionati...care fac tuning cu adevarat nu ce faceti voi..va puneti un chip si gata va puneti masinile pe youtube...si multi habar nu au sa schimbe un filtru de ulei sau o placutza de frana....dar in schimb se lauda ca si-au pus un chip si scot 10 secunde..
|
"mah" da tie cine ti-o cerut parerea de tunner ?ia bagati tu mintile in cap si nu mai fabula,daca vrei sa fi on topic bine,daca nu incearca sa eviti topicul asta.Crezi ca pe logan nu se poate pune turbina?Trebuie doar sa ai ceva bani totusi pentru asa ceva,pentru ca turbina costa,mecanicul costa,pistoanele costa :)) Cine te pune sa te uiti pe youtube dupa filmulete cu logane ?Mai is si alte masini...te rog evita topicul asta ca esti pe langa el oricum
|