![]() |
Re: E46 - 318i
nice...te-ai gandit sa vopsesti jantele ??
|
daca se vor zgaria urat..cred ca le voi vopsi...ramane de vazut :)
|
ce mai vrei sa-i faci ???
|
mi-am comandat lucasuri albe,eleron de luneta
pe viitor:folie Llumar, poate un paket M sau macar bara fata, un sistem audio mai bun.Sunt multe idei,iar in ultimul timp am neglijat-o MARI_NSL...farurile arata mai bine in realitate, dc aveam xenon pe farurile ei originale sau macar lupa, nu le schimbam,..dar asa am fost nevoit (erau si matuite rau)...unele originale cu xenon sunt cam o mic avere :) bafta! |
bun asa...asteptam poze cand or veni'....bafta cu ce ti-ai propus sa-i mai faci...;)
|
De cand nu am mai vazut masinuta asta:pMie imi plac farurile:XAu iesit bine alea de interior:PVolan s`ar potrivii unu dala de M in 3 spite
Bafta si numai bine;) |
De abia aseara mi-au sosit lucasurile albe si stopurile de pe portbagaj....saptamana asta cred ca o sa imi soseasca si eleronul de luneta.Si cu astea termin cu micile "chestii" care trebuiau schimbate.....urmeaza toba
|
sa iti pui bastuck :D sau supersprint
|
15 Attachment(s)
poze cu noile lucasuri si stopurile mici de pe portbagaj....
|
masina ta e facelift si ai pus stopurii non ?
|
...sunt stopuri pe led pt e46 facelift
ce diferente exista? |
tocmai.. nu vad nici o diferenta intre ele... dar sunt stopurii pe led.. pt. facelift rosu-alb-rosu... si erau mai ok..
ai cam zapacit masina... din fata arata ca seria7 .. din spate ca model 98-01 .. parerea mea... gusturiile difera... ;) |
Sa-ti faci o idee cum da cu kit de M si folii la noi in tgv e WBX:D
|
WBX sau WTX?
eu parca am vazut unul WTX.... |
WTX pardon:Pca WBX are o simpla grila pe care scrie M;)):P
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning