![]() |
Re: Bv 05 Wrc
Quote:
PASIUNEA E PASIUNE NU TREBUIE SA NE JIGNIM |
10 Attachment(s)
Poze Cu Batranica Mea Refacuta ...am refacut doar roata dreapta si am facut franele iar acum in primavara voi monta restul pieselor ....am poze o sa vi le arat ...
|
ms colega adevaruu ii k de unde sa stie altii ce inseamna ajutor dak sunt vedete
|
tre sa se vada fapte nu vorbe si eu tiam demonstrt ce inseamna sa fi prieten adevarat nu am fost papagal k altiii TOVARASI PANA LA MOARTE RESPECT DACIA"""""""""""""""""
|
9 Attachment(s)
Piesele Si Masinuta Fara Praguri .....
|
Quote:
|
Quote:
A LUCRAT MULT LA TZY SI A FACUT-O PE GUSTUL LUI SI CUM I-A PLACUT LUI ESTE ADEVARATA MASINA NU AI CE SA II REPROSEZI MAI ALES ACUM CA A SCAPAT DE AVIOANE ...E SUPER MIE IMI PLACE BRAVO TIE MUNCA=REZULTATE SI PE DEASUPRA MAI ESTE SI UN MARE DOMN MA AJUTAT ACUM LA BELEA MULT ...SI INCA NE AJUTAM .... |
puneti 4 prezoane daca ai posibilitatea.pe langa faptul ca poti pune si jante ai si siguranta data de frane mai bune.Dar te rog nu pune jantele de 16 pe masina.Nu o sa dea bine,parerea mea.Cauta si tu niste jante pe 13-14" o sa vezi ca vor da super mai ales ca masina ta este joasa si nici nu trebuie sa faci modificari majore sa intre jantele.
|
vinzi alea pe 16 .. cumperi puntea de renault si pui in 4 prezoane (momentan chiar si table) ... fi baiat destept
|
si mai e un avantaj la 4*100 gasesti o caruta de modele de jante;)
|
3 Attachment(s)
A Venit Mosu Mai Repede Un Pic ....sper Sa Dea Bine Maxtel Sper Sa Fie Si Bune Hella Nu Am Gasit In Bv Astea Sunte Cele Mai Mari Rotunde Am Dat 80lei Pe Ele Ce Ziceti ????or Sa Dea Bine Pe Baba ???ma Gandesc Cum Bat ???
|
Quote:
|
Ooooau super proiectoarele.O sa dea beton pe baba ta,chiar daca pana la urma sunt doar de design.Sa imi lasi pe private id de mess.tnks
|
2 Attachment(s)
Uite am incercat io sa iti fac 2 vt-uri cu masina cu proiectoare...nu sunt de prea buna calitate....
ps:ft frumoasa masina!!multa bafta in continuare cu proiectul!!!sa iti ajute dumnezeu sa faci tot ce iti doresti! |
Quote:
AL MEU ESTE lucyl_lucyl DAK INTERESEAZA PE CINEVA ...MS |
| All times are GMT +2. The time now is 03:13. |
- Copyright 2026 4Tuning