![]() |
Re: skoda meeting
da.putin cam frig dar frumos.daca si ceilalti vor pune pozele,sa speram ca vor fi mai multi data viitoare!
p.s. pacat ,ca nu a avut niste machete la el.oricum,felicitari pentru rabdarea cu care le 'bibilesti'! |
Quote:
2.Am uitat sa te felicit pt hobby-ul tau :(...Chiar apreciez...dar lasa ca fac asta acum :P |
Am facut rost de usb....cate poze am de editat...:lol: :shock: va mai las putin in suspans pana le editez pe toate :tetter:
|
Quote:
|
34 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
:lol: Multumesc ...Enjoy them :D
|
Quote:
apropo: ma bucur ca ne-am intalnit chiar daca am fost putini si sper ca pe viitor sa facem ceva frumos impreuna |
misto poze.abia astept o data urmatoare,in care sa fim cat mai multi.asa e la inceput.e putin mai greu.
|
Quote:
|
are dreptate,stuey!vis-a-vis de intilniri.
|
ma uit la micuta mea,ce batzoasa arata printre atatea octavii.poate data viitoare o sa fie si ea mai aranjata :)
|
mda...:-)
trebuia sa aduc cateva minimodele...da' nu mi-am dat seama! data viitoare promit k am sa aduc! multumesc pt laude tuturor :oops: si data viitoare sigur vom fi mai multi! |
salutare baietii scuze de intarziere dar nu am avut net ce ziceti bag si eu din poze sau nu are rost sunt cam aceleasi pozitii;)
|
poai pune si tu 2-3 acolo..:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning