![]() |
Re: Honda Civic 1,5 16v
super masinuta , am vazuto intro zii...superbe jentiile asa vopsite...si toba suna minunat:D
bafta in continurre.. |
Ms proiectul continua numa sa luat o mica pauza masina acum se relaxeaza pe o mocheta in garaj.
|
Ti-am urmarit topicul de la inceput, foarte placut surprins de ceea ce ai facut...cam cati cai ai la roata acum ? si cam cat te-a costat toata smekeria, te intreb, pt ca sunt unii dintre noi cu b16 care se gandesc la un Turbo...
Thanks si apropo vii cu masina la 4tuningday ??? |
Ms nu pot spune exact citi cai are dar pot spune clar ca merge destul de tare tinind cont de victime la o presiune de 0,5 bar ,crx 1,6 125 cp ,bmw e36 155 cp,e30 urs 170 cp ,ford probe turbo 2,2 146 cp ,renault 11 turbo multi cai nu se stie si aici treaba e relativa o data eu o data am luato de la el asta in contextul faptului ca r11 mergea la 1,4 bari si asta bate multe masini tari si totusi presiunea ideala in turbo la mine la ora acctuala ar fi undeva pe la 0,8 asta ca sa am grija de motor cu toate ca am trecut si de testul cu 1 bar dar acolo se schimba mult mersul masini ,nu risc oricum de acea astept montarea boost -contr-lului sa pot regla presiunea in 0,8 0,9 bar maxim si sa ramin undeva la bariera asta cind vreau sa ma dau ,exista in plan si un bloow-valve care va face si asta o treaba pe linga sowul de sunet ,turbina raminint permanent in ture la schimbarea treptelor.
Costuri daca te straduiesti sa faci rost de piesele importante ,turbina interculer tevi pentru dovn-pipe si altele importante nu iesi prea scump ,pe mine piesele mau dus undeva la 500e ,tinind cont ca manopera am realizato eu si mai un prieten am iesit IURES ieftineala ,un chit turbo comandat sare de 1800e ,bineinteles dispui de tot ce trebuie la un asa chit numa ca mai tre si meseriasul ,uni cer mai mult altii mai putin ,altii nu se baga la japoneze .8) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
A mai aparut o turbina pentru un civic :D daca intereseaza pe cineva merge pe un crx s-au un civic dar ideal ar fi 1,5 16v de 90 cp,1,6 16v de 110 cp si 1,6 16v crx.
Si in sfirsit a aparut si radiatorul de ulei mult necesar :D:lol:. |
bai nebunule e smecher radiatorul, numai nebunii ai in cap !!
auzi tu.. turbo civic :)) hai sa ne auzim cu bine !!! |
si micutzele alea doua (masinutzele) au venit la pachet cu turbina si radiatorul !?! :lol::lol::lol:
super tare proiectul tau ... felicitari pt munca depusa si pt ideile indraznete ;) |
2 Attachment(s)
Nu am mai intrat de mult insa de lucrat am mai lucrat citeceva ,masina merge bene sa montat si radiatorul de racire a uleiului ,bloow-ul si mai multe ,as vrea o informatie de la cunoscatori .,citi cp are un d16 b1 ?m,s:lol:
|
ce loc ai iesit pana la urma la raliu?
|
nu exista b16 b1
sunt asa: pentru europa (EUDM) si state (USDM) urmatoarele motorizari si puteri: B16A1 150 cai B16A2 160 cai B18c5 192 cai in japonia (JDM) B16A1 160 cai B16A2 170 cai B16B 185 cai - motor care a fost pus pe civic Type R 97-00 doar in japonia B18c5 200 cai |
aaaaa, scuze am citit gresit, am vazut B in loc de D.
dar sa stii ca am cautat pe net o gramada si nu am gasit prea multe detalii despre motorul ala... oricum... ce am gasit am gasit ca este SOCH ( o singura axa cu came) deci maxim 110 cai poate sa aibe motorul ala. |
Quote:
|
Ai dreptate FANETE in legatura cu motorul toata treaba e ca seamana cu al meu identic numa ca are alt cod aceasi cai mi ia confirmat si PAUL cu type-rul ms de informatie.8)
|
always with pleasure :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning