Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5334-logan-1-6-ambition-vs-cielo-executive.html)

blowwind 27-07-05 21:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadow\"
Dupa testul asta vad ca s-au linistit spiritele, macar acum ne-am mai convins un pic despre mult titratul Logan!!!

pey s`au linistit pt ca au aparut zvonuri conform carora testul a fost \"masluit\"...si acum toata lumea e detectiv :D

shadow 27-07-05 22:25

:lol: :lol: :lol: :lol:
Cand a luat Loganul *** la siguranta nu a mai zis nimeni nimic, acum ca a picat un test toata lumea sare ca nu e adevarat!!! :lol: :lol: :lol:

blowwind 27-07-05 22:27

Re:

Quote:

Cand a luat Loganul *** la siguranta nu a mai zis nimeni nimic, acum ca a picat un test toata lumea sare ca nu e adevarat!!! :lol: :lol: :lol:

pey cand e de bine dc sa faca urat lumea ? chiar nu te inteleg..e ceva normal...

alexutzu 27-07-05 22:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:

pey cand e de bine dc sa faca urat lumea ? chiar nu te inteleg..e ceva normal...

ar trebui sa il intelegi, shadow este posesor de CIELO :lol: :lol: :lol:

shadow 27-07-05 22:32

Nu conteaza asta, am incercat intotdeauna sa am o parerea obiectiva asupra unei probleme!!!

Race 28-07-05 09:50

Obiectiv,sigur...
Nici eu nu-s convins ca testul ala a fost facut cum trebuie.Poti sa rastorni orice masina in afara de cele supersport daca te chinui.Cine spune ca ei au facut doar ce era necesar sa ocoleasca obstacolele ? Loganul a mai trecut o omologare asemanatoare,deci e ceva dubios.

EvLSant0S 28-07-05 18:27

A trecut testu asta ? unde ? in Romania ?
te asteptai sa-l rastoarne ... ?
au luat si ei virajele respective mai lejer ... mai de vara ..
probabil

shadow 28-07-05 21:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
probabil

Cam cum fac romani testele cand nu vor sa le pice!!!

blowwind 28-07-05 22:16

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
probabil

Cam cum fac romani testele cand nu vor sa le pice!!!

acelasi test (testul elanului....sau cum mama lui ii zice ) a mai fost efectuat in Suedia din cate stiu si n`a avut probleme

shadow 28-07-05 23:53

Re:

Quote:

acelasi test (testul elanului....sau cum mama lui ii zice ) a mai fost efectuat in Suedia din cate stiu si n`a avut probleme

Probabil ca ai dreptate, dar vreau sa te intreb si eu ceva, daca ai avea Logan, ai avea curaj sa incerci testul pe masina ta????

blowwind 29-07-05 08:55

Re:

Quote:

Quote:

Probabil ca ai dreptate, dar vreau sa te intreb si eu ceva, daca ai avea Logan, ai avea curaj sa incerci testul pe masina ta????

pey stii tu....sincer sa fiu nu prea :)) ....doar daca e in leasing si am casco da :D

GolfuletzS 29-07-05 09:14

Se face saptamana viitoaare acelasi test cu aceeasi masinia de Pro Motor Pros SPort si Pro Tv

RoSonic 29-07-05 10:38

Exista topic dedicat acelui test... de ce trebuie sa discutati si aici acelasi lucru?

Skma 31-07-05 17:46

Parerea mea ! Nu va mai certati atata loganul e popular in romania mai ales datorita ratelor ! Si cu asta am incheiat :wink:

shadow 01-08-05 06:31

Nu era vb de popularitate, era vb despre 2 masini ...Cielo Vs. Logan... care este mai buna dintre cele 2!!!

All times are GMT +2. The time now is 07:04.

- Copyright 2026 4Tuning