![]() |
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol:
Cand a luat Loganul *** la siguranta nu a mai zis nimeni nimic, acum ca a picat un test toata lumea sare ca nu e adevarat!!! :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Nu conteaza asta, am incercat intotdeauna sa am o parerea obiectiva asupra unei probleme!!!
|
Obiectiv,sigur...
Nici eu nu-s convins ca testul ala a fost facut cum trebuie.Poti sa rastorni orice masina in afara de cele supersport daca te chinui.Cine spune ca ei au facut doar ce era necesar sa ocoleasca obstacolele ? Loganul a mai trecut o omologare asemanatoare,deci e ceva dubios. |
A trecut testu asta ? unde ? in Romania ?
te asteptai sa-l rastoarne ... ? au luat si ei virajele respective mai lejer ... mai de vara .. probabil |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Se face saptamana viitoaare acelasi test cu aceeasi masinia de Pro Motor Pros SPort si Pro Tv
|
Exista topic dedicat acelui test... de ce trebuie sa discutati si aici acelasi lucru?
|
Parerea mea ! Nu va mai certati atata loganul e popular in romania mai ales datorita ratelor ! Si cu asta am incheiat :wink:
|
Nu era vb de popularitate, era vb despre 2 masini ...Cielo Vs. Logan... care este mai buna dintre cele 2!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning