![]() |
Re: Micutzu - In memoriam
ok... atunci dak esti varul lui ar treb sa stii mai multe lucruri despre el si despre cursa si nu cred ca e cazul sa pui intrebari de genul... si te citez de pe forumul MR:
"am si yo o intrebare cn a facut cursa cu micutzu...nu sa zic nik...de asta..cn a facut-o...multe detalii...plz" dupa parerea ta, in urma postului pe care l-ai scris si dupa care te-am citat mai sus, cum crezi ca ai putea fi catalogat de noi? gabor sau 16-ar? ok, gata cu offtopicul. nu are rost sa facem asa ceva pe acest thread! o zi buna! |
stiu tot....asta dar nu am aflat cn a facut cursa....am auzit ca un prieten ji la inmormantare nu a venit...ji pe alta parte am auzit ca tano a facut cursa cu el....ji asta toata chestia
|
tano cursa cu el? :)) esti amuzant... in sf... dak esti var cu el poti vorbi cu mama lui si poate poti afla una alta, ca deh sunteti rude nu? asa sustii...
oricum cred ca puteai sa aflii de mult dak erai ruda! si nu cred ca asta e atat de improtant... succes! |
Quote:
|
poate daca`i scrie mai citet ar fi alta treaba, macar am intelege si noi, provincia, oamenii de rand
|
Quote:
scz k nu era asta subiectul pe topic dar ma enervat knd am vazut k un copil se da mare si tare si in special var cu Micutzu |
Quote:
TRist :( |
S-a realizat material "CUPA MICUTZU"? In ce conditii se acorda?
|
Oameni buni din toata tara, eu spun sa facem cheta sa ii facem o cruce din marmura, piatra, ciment, orice sa fie la locul accidentului lu Micutu, eu vreau sa donez, cat so strange, unde si cu cine trebuie sa vrb sa dam banutzi? astept raspuns Rip Micutzu
|
1 Attachment(s)
Oricum lumea l-a uitat.
bantuiam prin calc si mess si am vazut adresa lui. :cry: :cry: :cry: |
Quote:
Micutzu a fost o persoana EMBLEMA a curselor din Romania si a TUNING`ului .... poate ca unii l`au uitat ... dar aceia nici nu cred ca poti spune ca l`au cunoscut vreodata !!! eu personal nu l`am cunoscut .. doar tv si internet ... ca mine sunt multi ... nu o sa`l uitam "prea curand" ;) R.I.P. |
Quote:
mai e un pic si se face un an , frumos ar fi sa organizam ceva... |
3 Attachment(s)
in poza asta eram la ziua lui ... unde a venit si florica chiar daca erau suparati unul pe celalalt la aceea vreme ...la 00.00 am cantat ,,la multi ani''' si imediat am inceput toti ,, MICUTZU E NR 1''...a fost un foc de artificii de la o nunta ... si el a crezut ca era surpriza noastra ....... imi este dor de tine micule!!!!
|
ce gasca eram ma ...... :(
|
9 Attachment(s)
primii membrii fondatori ai midnight racers...era de mult ... era frumos...era cu el ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning