![]() |
Re: A Murit Micutzul MR.
imi pare rau ca aud asa ceva....dar nu este un semn prea bun prea multi oameni intr-un timp prea scurt . R.I.P. MICUTZU (te vom tine minte mereu)
|
condoleante familiei :(Dumnezeu sa il odihneasca!
|
Condoleante familiei si prietenilor... R.I.P Micutzu.
|
R.I.P. Dumnezeu sa il odihneasca!!!!.......
|
.....nimic de spus....si din pacate nimc de facut.nu mai conteaza nici cum s-a intamplat....harul lui era sa organizeze...nu sa conduca...lipsa de experienta.......pacat pt ca muncise mult..si in sf avea si el o masina de...alergat...
R.I.P |
Re: Sa stins din viata Micutzul MRC.
Quote:
|
Ink nu imi vine sa cred...nu pot sa cred k el s-a dus......Nu imi vine sa cred k am vorbit acu o zi si i-am spus k mi-am cumparat o mashina nou...si el mi-a spus zambitor k ma asteapta.... Nu te voi uita niciodata.... Dumnezeu sa te odihneasca in pace....
|
sa se odihneasca in pace.
Cit despre voi, cei care-i plingeti pe cei disparuti anul acesta, ar trebui sa va ginditi la ei cind faceti teribilisme pe sosea. Viata e mai presus de orice, iar voi, apropiatii acestor baieti extraordinari ar trebui sa luati masuri ca asa ceva sa nu se mai intimple. Sincere condoleante |
Dumnezeu sa-l odihneasca ...Micutzule nu te vom uita niciodata...
inca nu imi vine sa cred ...:sad::-(:-(:-(:shakefist |
Dumnezeu sa-l odihneasca n-pace !...cand am ajuns aseara se simtea atata tristete, durere :(....
|
Dumnezeu sa-l odihneasca!!! R.I.P Micutzu...
|
RIP este al 5 lea anul asta pe care il cunosc si care a murit asa
|
Sincere condoleante.
am fost sunat aseara de un prieten care mi-a zisdar nu credeam pana nu am vb cu Florica la tel care era la spital. Robert TXA,Mihai GAM,Micutzu. sper sa fie ultimu. :cry: |
-In aceasta sera 29-09-2007 la ora 21:00- Sala Polivalenta intalnirea tuturor pentru a vedea cum putem sa l conducem pe un ultim drum pe MICUTZU.....
|
Inca o legenda a curselor auto se stinge..ilegalele au fost tot timpu reteta de succes pt dezastre nu ar trebui sa fie asa , viata nu e corecta cu toti dar se pare acum D-ZEU are 2 soferi de baza.. RIP TXA RIP MICUTULE. DRIVE SAFE GET HOME. fara cuvinte ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning