![]() |
Re: Cafeneaua Urban Division:
chiar ca nu am mai vb de mult. de cateva luni m-am apucat sa modific si eu la audi si luna viitoare o sa fie destul de modificata chiar printre cele mai modificate a4 noi din buc. din pacate mi-am rupt si piciorull dar masina se modifica si de la distanta. bafta si vb
|
Quote:
bafta si poate ne vedm la un suc , mai ales ca vine vara !! cu respect, XEL |
Fie ca Lumina Sfântă a mari sărbători să vă călăuzească paşii, să vă aducă sănătate şi fericire care sa dăinuie veşnic în preajma voastră !
Sărbători pline de lumină şi căldură ! Va doresc un Paste fericit si binecuvantat alaturi de cei dragi ! HRISTOS A INVIAT !! Street Zone CLUB Xel'Naga |
Sfanta sarbatoare a Pastelui sa va aduca liniste sufleteasca si cat mai multe impliniri tuturor... Paste fericit din partea BlackWidow Club si sa ne auzim cu bine!
|
La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei ,a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete.
HRISTOS A INVIAT ! KATANA TEAM Piatra Neamt Buddy Lexx |
THE WANTED CARS VA UREAZA:
PASTE FERICIT !!!! MULTA SANATATE SI TO CEA CE VA DORITI ! FIE CA SFANTA ZI DE MAINE SA VA ADUCA CAT MAI MULTE REALIZARI PE PLAN PERSONAT SI AL CLUBULUI TOTODATA ! HRISTOS A INVIAT.............. |
Paste fericit alaturi de cei dragi !
|
1 Attachment(s)
]STREET 4 CARS CLUB VA UREAZA PASTE FERICIT !
!!! HRISTOS A INVIAT !!! |
va multumim si va uram si noi numai bine si sa aveti parte de un Paste fericit alaturi de cei dragi
|
Mi se pare mie sau au fost facute niste modificari :?::?::?:
|
la ce te referi ? mai exact ?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ideea apartine '' exclusiv '' lui DVD-ul sau lui Pana ?? :twisted: |
momentan ....facem exact cum a zis dvd ...se merge pe burta ..toate la timpul lor
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning