![]() |
Re: Al doilea Tico al meu
nu ti-ar strica o bara , si rau nu are ce sa faca.
inele sunt din pal dublustratificat. |
2 Attachment(s)
asaaa.....
O janta pe 12" gata terminata , curatata , finisata si vopsita cu candy white... celelalte 3 zilele astea... e mult de munca , si nu am rabdarea sa fac mai mult de 1 pe zii... vin la fix pe tico. sunt de mini morris... urmeaza poze cu ele montate pe masina :D |
superbe :-P
se gasesc pe undeva sau mai faci rost? |
Frumoase jantele topser... dar pe 12? Nu mergea ceva mai mare, sau nu ai vrut sa te complici?
VDAN, cred ca sunt raritati jantele de Mini Morris, masina in sine e rara in zona asta a Europei. |
Topser nota 10 pentru jante....arata absolut superb....chiar sunt curios cum vor veni pe tico. Spor la treaba in continuare.
|
Felicitari mai Topser. Sigur or sa dea f bine. Aluminiu sau aliaj? Cu ce gume o sa le incalti? Nota 10 pt simplul fapt ca sunt de Mini si ca sunt rare :D
|
o sa va raspund pe rand :)
@VDAN - jantele astea...au ajuns din greseala in Romania..printr`un centru de dezmembrari... @Geo - man , in primul rand nu am vrut sa ma complic pentru ca am cauciucuri noi Michelin , Made in Great Britain ...ca si jantele de altfel.. Jantele sunt de rally , una are in jurul la 3 kg , practic e mai usoara ca una de tabla... am avut mult de munca la ele caci avea stropi de la ferodo incins... @KTL - mersii mult , sper sa vina bine....eu am un pitic pe creier si pe viitor vreau sa le sablez , sa vedem daca gasesc unde... @Snappy - Duraluminiu , le incalt cu niste Michelin`uri :) mersii |
pacat ca nu se mai gasesc :sad:
oricum sa le folosesti cu placere si sa ai grija de ele :D p.s. cam cat costa un cauciuc Michelin nou pe 12? |
1 Attachment(s)
un cauciuc este 140 ron
am pus jantele pe masina...maine fac poze pe zii cu masina spalata :D |
fara suparare dar mie unul mi se par oribile;doar o parere personala;stiu ca sunt cam rare jentile pt TICO dar modelul asta de acum 50 de ani mi se pare oribil;
|
Quote:
Serifule, las-o jos, cat mai jos ! :) |
e de inteles ceea ce spui tu mai ales ca vad ca vine de la unul care considera Dacia ca fiind masina sport;nu stiu despre ce moda vorbesti tu dar ar fi bine sa te trezesti ;a fost o parere personala;asta e rolul unui topic:de a-si expune fiecare parerile pro si contra;
|
e chestie de gusturi baieti
mie imi plac cum vin jantele pe masina si chiar schimba aspectul. decat cu tablele mai bine cu astea. maine va pun poze clare sa vedeti ca nu sunt asa rele... |
Va rog sa nu incepeti sa va certati aiurea... daca aveti vreo problema, rezolvati-o in PM.
Gusturile nu se discuta! topser, mie imi plac cum vin pe Tico, doar ca sunt asa mici.... :lol: |
Hai ca sunt misto.Vorba lui decat cu tablele :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning