![]() |
Re: Masina mea : Opel Ascona C GT
Numai tu puteai sa faci asta :)))......letul ala mic nu isi tine bine gatul si el il pune in scaun sa il pozeze :)))))))))))) mai mergi tu cu ascona peste 18 ani.........numai el o sa o alerge
|
Sa`ti traiasca Radule si sa va aduca numai bucurii.
|
merci!!
sa traiasca si baiatu dar si masina c anu o las eu s amoara se pregatesc surprize cu ea acuma s avedem cand am timp si bani pt ce vreau eu ;) |
deocamdata a primit un set de gume toyo proxes 4 noi 195/45/15 ca sa aibe rotile aceeasi dimeniune pe toate 4 rotile ;)
|
masina a intrat dinou la taiat, datorita gumelor cu talon pe 50 care le aveam pe masina am reusit sa distrug pasajele spate, acuma am sa le evazez dar ff discret si deja am pus gume cu 45 talon fatza/spate ca sa nu mai omor pasajele spate
|
2 Attachment(s)
masina a mai primit si un volan reconditionat complet in piele ca sa mearga cu scaunele, montajul curand
|
4 Attachment(s)
ceva poze cu masina care este in lucru l apasajele spate, se trag mai la fatza si se evazeaza putin ca sa nu mai atinga rotile deloc
au sosit si presurile multasteptate ;) |
Foarte interesanta masina. Clean si Old school! Respect!
|
multumesc mult pentru aprecieri, se munceste in continuare la masina, am sa revin cu niste poze cand e gata, bine, gata nu e niciodata........
|
felicitari pentru masina!s-a muncit ceva la ea dar a iesit bine
sunt totusi curios de unde mocheta adeziva? bordul arata mai bine vazut de la volan decat din scaunu pasagerului(partea dreapta a bordului e mai mare ca suprafata...) doar o parere ;) spor la treaba |
Quote:
mocheta adeziva este cea care se foloseste la invelirea woferelor si a altor echipamente audio, Alex MG de la divizia de sound s-a ocupat de bordul meu, el a adus mocheta, el a facut manopera eu doar am pregatit si degresat coaja de bord. daca doreste cineva mocheta sau inbracarea bordului, am sa las numarul de telefon al lui Alex 0724853549 |
cat de curand sper sa revin cu niste poze noi dupa ce iese de la refacut pasajele spate, se pregateste kit suspensie sport nou, kit frana marit, toata articulatia fata noua si alte mici chestii pe la ea
|
Cat de mici?
|
marunte ;) mai bine vino tu sa-ti dau serpii aia si admisia lexmaul
|
Aolo te omoara o sinceritate.....poate ma feresc de concurenta si nu tre sa stie ce noutati o sa am. Dar am uitat sa va intreb domnu` radu.....ascona dumneavoastra fuge? cat baga? Vreau sa vad si eu diferenta care o dau 8 "vulve" in plus si o axa :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning