Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Accidente în Neamţ (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/52155-accidente-neamt.html)

26WRC 21-11-07 18:27

Re: Accidente in Neamt

Quote:

Originally Posted by simionstef (Post 1209098)
Din cate am observat astia cu daciile lor de kk se cred posesori de m3-uri, imprezza, masini d-astea de rally:lol:si merg cu viteza...

:lol: :lol: :lol:

simionstef 21-11-07 18:30

poi nam dreptate...:lol:tot tov asta al meu cu dacia ia rupt si puntea spate la un bmw seria 5:lol:....la 3 zile dupa ce a intrat in ford:lol::lol:

26WRC 21-11-07 18:35

Quote:

Originally Posted by simionstef (Post 1209307)
poi nam dreptate...:lol:tot tov asta al meu cu dacia ia rupt si puntea spate la un bmw seria 5:lol:....la 3 zile dupa ce a intrat in ford:lol::lol:

deja nu te mai cred....
nici la 150 km/h o ruginatura de dacie n'ar rupe o punte de BMW

Jok3r K10 21-11-07 20:35

Quote:

Originally Posted by simionstef (Post 1209307)

Laso moarta ma!!!! dacia aia trebuia sa fie blndata ca sa rupa puntea la bmw!!!!!!!!!:rolleyes2 :rolleyes2

simionstef 21-11-07 21:11

care pune pariu cu mine..???:lol:aduc si martori daca vrei...

ByAlin 22-11-07 00:21

Quote:

Originally Posted by simionstef (Post 1209603)

explica si tu unde anume a lovit BMW in fata ,lateral, in spate ,in roata ....etc

PS.pun pariu ca nu frontal in fata sau in spate:idea:

simionstef 22-11-07 13:41

asta cu dacia era in depasire si ala cu bmw a tras stanga de volan si ia taiat calea...===>lateral-spate in roata..

Jok3r K10 22-11-07 13:45

Quote:

Originally Posted by simionstef (Post 1209603)

Lasa martori pune niste poze!!!!!!!!!!!8) 8)

ByAlin 25-11-07 23:55

Quote:

Originally Posted by simionstef (Post 1210469)
asta cu dacia era in depasire si ala cu bmw a tras stanga de volan si ia taiat calea...===>lateral-spate in roata..

e ceva normal atita timp cit a intrat in roata,chiar daca era alta masina cam tot asta se intimpla
:idea: :idea: :idea:

simionstef 26-11-07 05:16

eu stiu asta dar altii nu...in fineb ... un weekend fara precedente??? i don't think so...la ce ceata a fost..stiu ca sambata noapte la dumbrava, la intrare dinspre savinesti era o caruta rasturnata in drum.. fara cai:lol: si nesemnalizata...nush ce sa intamplat cu ea...

buddy_lexx 26-11-07 21:26

Quote:

Originally Posted by simionstef (Post 1216227)
eu stiu asta dar altii nu...in fineb ... un weekend fara precedente??? i don't think so...la ce ceata a fost..stiu ca sambata noapte la dumbrava, la intrare dinspre savinesti era o caruta rasturnata in drum.. fara cai:lol: si nesemnalizata...nush ce sa intamplat cu ea...

ma mir kuum d nu au fost accidente..duminik..cu ceatza aia a fost jale...eu am venit dinspre tazlau spre priatra..si iti zic k nu vedeam la 10 m de masina...groaznik.. si plus k am intalnit 2 carute pe drum...si astea bineinteles...nesemnalizate... strazile..neiluminate... doar suntem in romania..ce naiba..

simionstef 28-11-07 07:45

am auzit acum catebva minute ca sa intamplat un accidend grav la savinesti...la 4 benzi acolo...eu sunt acum la scoala si nu pot ajunge sa fac poze...stie cineva ceva btw cica sunt 4 morti...sa dus taicamiu sa vada ce e

simionstef 28-11-07 08:19

ma sunat taicamiu si mia zis: un bmw..80zei parca venind(gonind)dinspre roznov spre piatra neamt a intrat in depasirea unei coloane...vinind din fata masini a tras stanga intrand in sant si acrosand un pieton...masina sa rasturnat cia..si a mai decedat si pasagerul din dreapta lui...masina e varza Dumnezeu sa ii ierte..

RapJustin 28-11-07 13:36

Quote:

Originally Posted by GTRs (Post 1206636)
e acord cu tine,dar in ce a intrat?

ala cu bmw'u a intrat in stalpu de la trecerea de pietoni din fatza de la pamgaz din cate stiu... si din cate am vazut.. pt k politistii luau ceva msuratori spre acel stalp cand am trecut io..

Jok3r K10 28-11-07 13:58

Quote:

Originally Posted by simionstef (Post 1219461)
ma sunat taicamiu si mia zis: un bmw..80zei parca venind(gonind)dinspre roznov spre piatra neamt a intrat in depasirea unei coloane...vinind din fata masini a tras stanga intrand in sant si acrosand un pieton...masina sa rasturnat cia..si a mai decedat si pasagerul din dreapta lui...masina e varza Dumnezeu sa ii ierte..

Am vazut si eu bmw da era scs di sant!!! era varza!!!!

All times are GMT +2. The time now is 18:07.

- Copyright 2026 4Tuning