![]() |
Re: SKODA vRS
Quote:
|
al3xavier si naka au dreptate. Xenon-ul la RS este trecut la optionale.
|
salut naka =)) din ce stiu si eu xenon-ul este optional cum zic si baietii
|
sa speram ca zilele astea o sa am si eu o noua valva atmosferica si de recirculare de la forge:lol::lol:
|
am facut comanda de stalpii de carbon de la milotec si miau zis cami ajung azi dar nimik:sad:.sa vedem
|
am facut comanda de stalpii de carbon de la milotec si miau zis cami ajung azi dar nimik.sa vedem
|
xenonul este optional la multe marci inmclusiv SEATLEON CUPRA, SKODA RS, VW GOLF GTI ... :idea::arrow:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
au ajunsssssssss gata.sunt super belea abia astept sai pun cred ca maine fac asta.urmeaza bovul si diverter valve forge,xenon si oglinzile de carbon.asa ca capacele de oglinzi care sunt acum pe masina sunt de vanzare le vand mai ieftin decat sunt pe skodatuning.ro sunt impecabile.daca le vrea cineva i le aduc la intrunire pe 2 martie
|
am vazut masina la vanzare?cum de ?
|
dap este de vanzare daca ai vazuto acolo
|
Am mersi si eu aseara cu masina si merge incredibil.asteptam noi modificari pt ca eu stiu ca vor urma multeeeeeeeeeee...
|
scuze, m-am exprimat gresit.
cum de este de vanzare?de ce?totusi bagi inca bani in ea.. |
6 Attachment(s)
pai la mine orice masina iau este de vanzare de cand o iau pt a urma alta.pana una alta am montat stalpii de la milotec.imi place mult cum vin.live se vad mult mai bine.acum astept sa aduca pe stok si oglinzile de carbon.pozee
|
super frumosi bv;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning