![]() |
Re: Carrefour Tuning Show & Sound 2007 - PLOIESTI - reprogramat pentru 22-23 Sept 200
Quote:
|
Re: Carrefour Tuning Show & Sound 2007 - PLOIESTI - reprogramat pentru 22-23 Sept 200
Quote:
apreciez entuziasmul si bunavointza ta,dar las-o balta... |
Quote:
|
Tazule, lasa supararile..., vorbim diseara live.
Ne gasim pe la Sala asta seara? Eu pe 20:30 sunt acolo ca trebuie sa-l stickeresc pe Feriboy. Il NSL-izez... ;) |
am si eu o poza cu masinutza lui t@z ;) - nu mai fii ma asa de suparat.. gata... intr-adevar...ce-i din bucale s-au purtat foarte frumos cu cei cu mashini "foarte preparate". ALOOOO, BUCURESTI !!!! NSL INSEAMNA TOATA CUMUNITATEA, NU NU MAI VOI! Vreti sa facetzi clubul mare k sa fitzi cunoscuti doar voi???:x :x :sad: - p.s.: am si eu o poza cu mashinutza lui tazu - dar tot de la spate ;)) - asta a fost singura pozitie de pozat ;)) - si SPECIAL NU AM PUS POZE CU CELE DIN BUCURESTI !!!
|
iar aceasta este o mica parte a Ploiestiului ;)) - poate dak ne vom enerva un pic ne vom facem propriul club ;)) - ce zici Don-ule ? ;))
|
Quote:
|
tng...pozele cu masina mea? =))=))
|
Quote:
A fost doar neatentie din partea fotografilor. Si mie mi-a parut rau ca nu au fost fotografiate toate masinile. Important este ca showul a iesit bine. Si sa speram ca vom mai avea parte de asa evenimente la Ploiesti. Pe viitor trebuie sa fim mai atenti cu totii la "micile detalii". Nu-ti convine ceva? Spune si vom incerca sa indreptam problemele. Nu mai dati vina pe unii si pe altii. Suntem un Club! |
26 Attachment(s)
alte diverse poze :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
- Copyright 2026 4Tuning