![]() |
recomand suburbia 13(Banlieue 13)
am ramas :shock: cand l-am vazut este super tare :wink: |
Re:
Quote:
ca sa stim ce luam |
intr-adevar The Notebook super film...
|
ohooo boss, ai gusturi nu gluma :) maine discutam pe larg ... despre film :) pe ym :) trebuie :D
acum mai am vreo 100 de mega de luat din \" Love me if u dare \" cica si asta-i super , l-a vazut cineva ? pana atunci ma uit ptr a treia oara consecutiv la the notebook :) are acel ceva filmu` asta :) |
Re:
Quote:
este actiune...filmul este francez...din cate am aflat este turnat si pe aici pe meleagurile noastre...sunt cateva mashinutze frumoase o calibra,un bmw,sunt cateva tunate frumos dar pacat ca apar episodic :wink: |
Re:
Quote:
tare rau...n-am cuvinte, mi-a placut la nebunie |
Re:
Quote:
|
The saw I si II prea jmeckere ....groaza / thriller
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
tare rau suburbia 13 !
si eu cand l-am vazut mi-am adus aminte ca era un topic pe undeva pe aici cu filmarea unui film la noi in tara si erau acele masini. |
buey fratzilor....the notebook.......are cineva cum sa faca rost de cartea originala?vreau sa spun k m-a impresionat profund...m-a atins undeva filmul asta....nu stiu are ceva deosebit....m-a luat cu fiori pe sira spinarii....
|
:D :D :D :D :D :D
pai ce ma credeai ca-ti recomanda fratioru tau filme proaste ? mai ia Love me if u dare .. ala film , adevarat .. mai slab decat the notebook , dar oricum , bun fratuzesc :) iar acum iau .. Wicker Park in care cica .. o sa ma gasesc. .. asa mi-a zis respectiva care mi l-a recomandat .. :) de abia astept sa se ia sa vad despre ce e vba .. :D va salut |
voua va recomand
Green Street Hooligans ...tare filmul |
ia k ma bag si eu sa vad notebook...
sper sa fie frumos :P |
| All times are GMT +2. The time now is 06:15. |
- Copyright 2026 4Tuning